Ik zal bij het begin beginnen, zodat je een beetje duidelijkheid hebt over wat er allemaal is gebeurt...

Op mijn dertiende werd ik verliefd op de beste vriend van mijn broer, hij is ongeveer 6/7 jaar ouder dan ik. We spraken af in het geheim en dat ging heel lang goed. Hij ontnam mij van m'n maagdelijkheid. Na een jaar maakte ik er een eind aan. Dat geheime gedoe trok ik niet. Ik ging verder met mijn jonge leven. Ik was 15, toen viel ik voor een andere jongen. Hij was erg fout. Maar ja, wat doe je als je verliefd bent? Alle domme dingen waar iedereen je voor waarschuwt. Ik ging er elke keer heen. Na een tijdje, wilde ik dat hij mijn ouders ontmoette. Maar hij zei steeds af met domme excuusjes. Ik maakte ook hier een eind aan.
15, dit was het jaar waar ik erachter kwam dat mijn middelste broer (ik ben het jongste, hij middelste , en heb ook nog een oudere broer) aan de drugs zat. Ik keek altijd naar hem op, en dat viel weg. Ik raakte in een depressie maar durfde dit aan niemand te laten zien en hield het dus voor mezelf. Na een tijd leerde ik het te accepteren hoe het was. Maar ik was vooral boos op hem. Ik had wel vrienden, maar ik durfde nooit alles te laten zien, hoe ik me voelde, hoe ik dacht. Ik hield alles voor mezelf.
Ik ging weer terug naar mijn eerste liefde. Nog steeds in het geheim, dus dat duurde ook niet zo heel lang. Later ontmoette ik iemand anders. Hij was wel heel lief, maar weer te soft of iets in die richting. Dat ging dus ook uit. In deze tijd zag ik mijn middelste broer bijna niet meer, hij sliep niet thuis, at niet thuis. Heel soms zag ik hem even, mijn andere broer kreeg een vriendin (ik was ongeveer 16), hij had haar ontmoet via een online spel. Ze woont in Zweden. Dus je raadt het al, mijn broer ging daar stage lopen na een jaar, was daar dus steeds vaker.


Nu ben ik 18 jaar, ik ben (alweer) terug bij mijn eerste liefde. Maar dit keer is het niet meer geheim! Mijn ouders weten het nu, zijn er nog niet helemaal gewend, maar het gaat goed. We hebben in mei al een jaar weer een relatie, maar dan niet meer in het geheim.
Ik zit bij een psycholoog nu, zij probeert me te helpen om om te gaan met mijn verleden. Maar zelfs haar durf ik niet te vertellen van mijn relatie(s) met hem... Of die gast daarna... Dat durf ik bijna niemand te vertellen. Over mijn broer ben ik wel wat opener geworden. Ik zit er nog wel heel erg mee, maar zie hem wel iets meer dan toen. Mijn andere broer mis ik heel erg. Ik heb ruzie met mijn beste vriendin, en de reden daarom is echt heel dom... We hebben al een maand niet meer gepraat en het sloopt me. Twee dagen geleden nam ze contact op om het uit te praten. En dat gaat morgen dus gebeuren!

Misschien interesseert mijn leven je helemaal niet, maar ik vond dit een goede manier om het van me af te schrijven. So thanks if you are reading this... ^^

Reageer (1)

  • Summerday

    Heftig!
    Respect x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen