Dus dit is mijn leven. Ik rol (met grote moeite) uit bed, ga naar school, kom weer thuis, maak huiswerk en probeer verder nog iets nuttigs van de saaie schooldagen te maken. Samen met vrienden heb ik enige tijd geleden een eigen godsdienst opgericht. Yolo is onze oppergod en Karma zijn helper, of vrouw, of zoiets. Is Karma een vrouw?

Verder neem ik het Yolodom niet al te serieus, behalve dan dat ik heb afgesproken elke week iets Yolo's te doen. Vorige week heb ik rijstewafels gekocht en ben daarmee wat rondgelopen, terwijl ik bedachtzaam op die goddelijke dingen kauwde. Ik hou van rijstewafels. Ik geloof dat het wel Yolo genoeg was, mensen keken me in ieder geval best raar aan en honden kwamen telkens op me af. best wel irritant. Ik houd van honden, echt waar, maar als ze allemaal om mijn rijstewafels gaan smeken word het lastig. Vooral omdat ze niet meer weggingen.

Ik heb deze week nog niks Yolo's gedaan. Oeps.

Er ligt een kale banaan in de vriezer, ingewikkeld in folie. Ik hoop dat banaanijs lekker is, anders ben ik de klos. Wat is YOLO?
Is bananenijs maken wel genoeg? Ik heb het nog nooit gedaan. Maar ik ben dit weekend jarig, dat is ook Yolo. Denk ik. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo'n fan van Yolo, maar het is wel leuk om elke keer week iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. Nooit hetzelfde, gewoon omdat het kan.

Verjaardagen zijn gezond, hoe meer je er hebt, hoe langer je leeft. Die is echt flauw he? Ik bedoel, hij is wel goed, maar jullie hebben hem waarschijnlijk al 100 keer gelezen of gehoord ofzo en denken nu: Gaat zij weer allemaal van zulke dingen in haar blog zetten. #standaard

Ik laat jullie weten wat het banaanijs geworden is, en hoe mijn tienerleventje verdergaat. Als je dit gelezen hebt: Ecko voor jou. Serieus. Geef iedereen die je kent een Ecko. Iedereen is een Ecko waard

xxx, Jimja

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen