Even voor de duidelijkheid: Dit is mijn eerste blog en het is dan ook meteen een serieus of een zeik blog of hoe je het ook wilt noemen.
Ga mij niet afkatten of commentaar geven ik zoek alleen iemand die het kent en ik niet hierin alleen sta.


Ken je dat gevoel alsof je nergens meer wat om geeft? Dat je het idee hebt dat je totaal geen emoties meer hebt en je niet meer echt opgewonden word door leuke dingen of spannende dingen? Dat je niet echt meer blij of verdrietig om iets kan zijn?
Ik heb dat dus al een tijdje. Ik vind het erg vervelend worden en ik wil graag weer gevoel hebben bij dingen zoals blijheid. Ik weet ook niet hoe het is gekomen maar het is alsof ik nergens meer echt van kan genieten zoals leuke dingen zoals met vrienden afspreken tot bijv. iets heel leuks krijgen wat je graag wou. Ik vind het zo apart, alsof je dood van binnen bent om het grof te zeggen. Ik vind dit echt hinderlijk en ben soms bang dat ik de enige ben met dit gevoel. Het zou me erg geruststellen als dat niet het geval is en het wel weer voorbij gaat. Ik heb hard zitten twijfelen om dit online te pleuren maar ik ben nu toch wel eens benieuwd of het herkenbaar is bij anderen. Aangezien ik het hier wel vertrouwd vind en mezelf kan zijn leek het mij geen probleem om het op Quizlet te zetten. Misschien kom ik er zo achter door anderen wat het kan zijn en waarom en of het überhaupt weer weg gaat. Ik zou het erg fijn vinden om hier met iemand over te kunnen praten die er wel ervaring mee heeft. Ik praat dan ook wel met een professionele hulp maar ik heb niet echt het gevoel dat het werkt en ook zij mij niet echt kan begrijpen met wat ik precies bedoel. Voor mij is het dan ook redelijk moeilijk goed uit te leggen omdat het soms lijkt alsof mijn hersens geblokkeerd zijn en ik niet fatsoenlijk kan denken.
Zoals ik al zei, het lijkt me fijn om te horen dat het niet gestoord is. Ik ben dan niet opzoek naar leugens voor mijn eigen bestwil maar naar iemand met ervaring hier in die mij misschien tips kan geven of dergelijke.

Bedankt voor het lezen dat waardeer ik echt!
xoxo

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen