dusss....ik moet het gaan toegeven. ik wil het niet toegeven, maar ik moet wel. ik ben echt hopeloos verliefd op rene. pffff, dat is eruit. weet je wat het ergste is, ik haat mezelf er bijna om. gewoon omdat het niet eerlijk is tegenover lies. nouja, niet dat ik lies nog veel spreek. ik heb haar twee weken geleden voor het laatst gesproken en gezien. en toen was ze niet heel vrolijk tegen me. maar rene zei dat ik me daar niets van aan moest trekken omdat ze dus ook erg lullig tegen hem deed. maar vandaag was lies er dus niet op werk, en me zusje ook niet. dus ik dacht, fijn even rust en lekker kletsen met rene. niet dus. hij moest in de kas werken en ik in de schuur. heb hem alleen in de pauze en na werk gezien. dusja, dat was dus niet veel geklets.

weet je waar ik me trouwens steeds vaker op betrap....dat rene en ik, en dan vooral ik, volop met elkaar aan het flirten zijn. ik schaam me er kapot voor. het is vooral als we met z'n tweeen zijn. als we met andere zijn, zoals vandaag op werk, probeer ik het zoveel mogelijk in te houden. maar het is zo vervelend om je gevoellens niet te kunnen uiten.

voor de rest is er de laatste tijd eigenijk niet veel gebeurt. ga volgende week wel naar belgië met het clubje an werk. we slapen dan allemaal in lies der huisje, dus ik ben erg benieuwd hoe dat gaat worden...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen