Dit is mijn eerste blog op quizlet!
Ik heb wel eens een blog proberen te maken maar daar ben ik mee gestopt. Ik snapte niks van de site en ik was eigenlijk te lui om regelmatig op te loaden(?)

Dus... Laten we kennis maken.
Aangenaam. Mijn naam is Bloem (jup, net zoals het meel en die dingen in de perkjes) Ik heb blonde krullen en blauw/groene ogen.
Ik speel gitaar en ik zit op voetbal. Ik heb vroeger ook geturnd (maar toen ik erachter kwam dat ik echt alles behalve lenig ben was ik er maar mee gestopt) en ik heb getennist.

dingen waar ik nog meer van hou zijn: lezen, skateboarden, met vriendinnen afspreken en gek doen en schrijven. Ook hou ik van het gaan naar pretparken en kermissen. Het gaan naar de bioscoop, het gaan naar een musical of een talentenavond op school. Van in de zon liggen, zwemmen, heel snel fietsen en dan op je bagagedrager gaan staan. Nieuwe soorten recepten bedenken met mijn vriendin en dan in de oven doen en kijken wat lekker is. Heel hard zingen onder de douche, mijn broer irriteren of gek dansen en playbacken voor de spiegel (alleen, met mijn vriendinnen of met mijn broer). Muziek voor de eerste keer luisteren en dan kijken hoeveel ik van de tekst onthouden hebt. De gratis hoortest doen bij een winkel of bij de Hema vragen naar de Supersonische spectaculaire elektrische fantastische föhn 3005 (die helemaal niet bestaat). Het gevoel dat je krijgt wanneer je je eerste kerstkransje/paasei/pepernoot/oliebol van het jaar eet.
Zo vaak mogelijk met je pen klikken tot de docent er iets van zegt. Een kubus van geo driehoeken maken tijdens de les en het naar buitenkijken. het luisteren naar liedjes en ze dan in mijn hoofd vertalen naar het Nederlands. De trap hel hard afrennen in de ochtend zodat het hele huis wakker is. Het tot midden in de nacht opblijven en dan heel spionachtig naar de wc lopen zodat niemand weet dat je nog wakker bent. Het eten van een dubbellikker ijsje en dan de ene helft met iemand ruilen die een andere smaak heeft. Het ontbijten bij de Hema met een ijskoffie en het wegfietsen van school op vrijdag. Het luid zingend op de fiets zitten met een vriendin of gewoon voor de lol een berg zand in fietsen terwijl iemand het filmt. het voor het eerst in het jaar met een korte broek naar buiten. Ook hou ik van sneeuwballengevechten en lasergamen. en ik hou van stuiterballen heel hard de kamer doorgooien en van het ophangen van kersballen in de boom. En tot slot het lekker op de bank zitten met een warme trui aan met mijn (groene!) laptop op schoot waar de pagina van Quizlet openstaat.

Hou jij nog van dingen die je graag met mij zou willen delen? laat een reactie achter!

groetjes

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen