Dus. Eindelijk.
Dat zijn de twee woorden die in me opkomen als ik deze blog begin te schrijven. Ik had er al wel eens van gehoord, van die blogs. Via het forum enzo. Maar waar zijn die ondingen? Waar kan je die van andere mensen lezen, en nog belangrijker misschien: waar kun je ze zelf aanmaken?
Daar heb ik dus eindelijk het antwoord op gevonden. Tjonge, wat zaten die dingen verstopt voor mij, zeg! Heeft lang geduurd voordat ik hierachter kwam. Best wel falend eigenlijk.

Ik heb ook geen idee waar ze voor bedoeld zijn. Is het om je gedachten van je af te schrijven, is het bedoeld als een dagboek, of misschien om je ideeën in op te schrijven? Ik weet het niet, maar ik schrijf in ieder geval gewoon lekker door, en ik zie wel wat eigenlijk de bedoeling was van een blog.
Best raar eigenlijk, het is maar een tekstvak waar je letters in kunt typen, die dan weer woorden vormen, en zinnen, en alinea's. En met die woorden schrijf je zoveel, en tegelijkertijd zo weinig over jezelf, over je omgeving, en je interesses. Ik neem me voor om vanaf nu minstens één keer per week te gaan bloggen.
Gewoon omdat het kan. Misschien doe ik er nog iets mee, verzamel ik het. En anders ga ik er gewoon lekker om lachen, later!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen