Haai!

Ik zal het even uitleggen. Ik zag laatst een film hij hete: Julie and Julia. Ik vond het een hele mooie film en ben daardoor geïnspireerd voor dit project. Misschien kennen sommige van jullie wel Julia Child, zij was een goede kokin die leefde rond 1950 ofzoiets, nou ja, je moet de film maar kijken ;)
De Julie in de film hield ook erg van koken en had iets bedacht, ze ging in 325 dagen 524 recepten maken en ging daar over bloggen, nou ga ik hetzelde doen maar omdat ik geen tijd en mijn ouders geen geld hebben om elke dag 1 of meer recepten te maken doe ik het iets anders, ik maak elke dag iets, ook al is het alleen het sausje ofzoiets, soms zal ik natuurlijk ook wel iets groters maken. Maar met huiswerk enzo (je kent het wel ;)) werkt het niet om het volgens Julie temaken. Ik stuur niet volledige recpten maar wel een beetje hoe ik het maakte.

Goed we beginnen bij vandaag, 22 oktober 2013, ik heb vannacht gelogeerd bij mijn oma (zuuuuperomaa) en ik heb vanmiddag voor ons tweeën wentelteefjes gemaakt. Jum jum. Ik gebruikte 3 eieren, een scheut melk (ik ben niet zo precies) een klein beetje suiker (ik kon er niet teveel indoen want mn oma heeft suikerziekte). Ik doe er anders ok wat kaneel in maar dat kon ik niet vinden. Voor wentelteefjes heb je trouwens voor 2 boterhammen 1 ei nodig. Toen de wentelteefjes klaar waren had mijn oma de kaneel inmiddels gevonden en aten we heerlijke wentelteefjes met kaneel (en ik met wat extra poedersuiker :))

Dag 1 hebben we gehad, nog 324 tegaan. Gaan jullie allemaal Julie and Julia kijken? En let trouwens niet op allemaal spel/typfoutjes ;)

Bye!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen