Het leven kan niet altijd gaan zoals je het wilt.
Als dat zo was, was ik nu aan het zonnen op Ibiza met een lekker drankje en One Direction als m'n beste vrienden, die naast me zaten...
Inderdaad, het gaat niet zoals je het wilt, want feitelijk zit ik nu in een hotel in Polen na drie dagen bikkelharde stage.
Uitgeput en moe dat ik bijna in slaap val. M'n lichaam die kapot is en toch nog de zin om te schrijven. I know...

Ups and downs. De laatste tijd denk ik redelijk veel en, ik weet het, niet echt goed voor mij, maar ik moet gewoon vaak dingen op een rijtje zetten.
Mijn leven is niet zoals de gewone tieners. Ik ben er gewoon jaloers op. School, vrienden, uitgaan, eten... Nee ik kan dat niet. Ik heb veel over voor mijn sport.
Maar soms wil ik ook gewoon terug thuis zitten, en niet op internaat, en gewoon genieten. Dat lukt niet echt vaak, maar er zijn ook leuke momenten, en als die er zijn geniet ik daar echt van. Soms heb ik mindere weken en dan weer een betere. Het hangt er een beetje van af.

Zo ik heb de ups and downs met topsport, maar ik heb die ook nog gewoon. Slecht enkele zinnen zouden mij kunnen breken op een dag en de andere keer trek ik er mijn niks van aan. Mijn emoties zijn lastig, zelfs ik weet niet wat ik voel. Dat heb ik bij alles. Jongen, judo, familie, vrienden... Vaak voel je je zo eenzaam en dat kan echt wel soms pijn doen mentaal. Je hebt het gevoel dat niemand er voor je is, maar natuurlijk zijn er nog altijd een paar mensen om je heen die je nooit zal kwijt geraken.

De enige reden waarom ik dit schrijf is voor mezelf als een soort van boek waar ik alles kan klasseren. Anders geraak ik er niet meer aan uit. Vele mensen mogen echt blij zijn met hun leven en niet zoveel zagen om kleine problemen zoals ; ik ben te dik, zoveel schoolwerk, of het zoveelste feestje deze maand...
Daar wordt ik pas ziek van. Maak eens een doel in je leven. Ik heb mijn ups and downs hier op de topsport en tot zover ik hier zit gaat het nog, maar ik wil gelukkig zijn en als dat het mij niet maakt kan ik er beter niet blijven.

Zo mijn lesje, you only live once, don't waste it.

H.

Reageer (1)

  • Lovedonuts

    Ik ben er voor je meid
    Het spijt me als ik zaag :(
    Love yaaaa (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen