Nadat ik zag dat ik met een blog bijhouden badges kan verdienen, heb ik besloten het maar eens een kans te geven. Want zo hebberig ben ik.
Ach, niet echt, behalve als ik iets erg graag wil. Zoals kaartjes voor het concert van One Direction in Amsterdam. Zaterdag vroeg mijn bed uit, proberen die dingen te pakken te krijgen.
Mijn muzieksmaak is echt de grootste mengelmoes die er bestaat. Ik luister naar 1D, maar ben ook in love indie. Like this shit.
Ik heb verder echt geen idee waarover ik eigenlijk zou moeten schrijven. Ik heb nou niet echt een spannend leven.
Helaas geen sappige details uit mijn liefdesleven want A) Veel van mijn vrienden zitten hier op Quizlet B) Het ontbreekt. Hallo, Forever Alone.
Wat ik wel heb is su-per leuk zusje. *le hoestbui* En zeer bergripvolle ouders. *le hoestbui 2.0*
En ik ben verkouden. Wat niet de reden was voor die mooie hoestbuien. Ik ben momenteel verslaafd aan deze gevallen: { }
Ik zou nu moeten leren voor een Aardrijkskundetoets, jippie: Steden in de VS. Niet dat het me niets interesseert; Ik ga misschien na mijn diploma een jaartje in Amerika wonen. Als ik mijn diploma al haal. Ik heb een spuughekel aan school, en zit nu in 3 Gymnasium. Jippie, extra uren powerpointpresentaties van je decaan met een buitenproportionele kont.
Geen idee eigenlijk of iemand de moeite gaat nemen dit te lezen. Zou ik ook niet doen eigenlijk. Al is het best grappig om te schrijven.
Nouja, als dank:

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen