Hey! Dit keer ben ik eindelijk op tijd met mijn blog. Vroeger en hopelijk een stuk serieuzer.
Als jullie aan mij zouden vragen, een leuk liedje te noemen die ooit heel populair is geweest, en nu nog steeds leuk is, zou ik zeker dit liedje als een van de eersten noemen.

Somebody That I Used To Know ~ Gotye

Ik ben er net achter gekomen dat het liedje nog maar twee jaar oud is. Voor mij voelt het eerlijk gezegd veel langer.
Het is toen heel populair geweest en het verbaasde me dat ik de afgelopen zomermaanden het liedje weer constant door de boxen hoorde spelen.
Ik heb het altijd al een geweldig nummer gevonden. En dat het een come back kreeg vond ik geweldig!
Er zijn alleen genoeg mensen die daar anders over denken. Mijn broertje heeft het liedje al redelijk sinds het begin gehaat. Als ik hem vroeg naar de rede gaf hij geen duidelijk antwoord. Hij vond het irritant. Het is ook geen liedje dat je de hele dag op replay kan zetten en het vervolgens de volgende dag nog leuk vinden.
Mijn vader kwam vandaag naar me toe en vertelde me dat hij nu wel moe raakte van het liedje (omdat het de hele tijd in zijn hoofd zat, het kwam eens een keer niet door mij. Oke, misschien een beetje wat hij zei dat hij het liedje in zijn hoof had sinds ik hem het liedje voor de laatste keer liet horen. ghehe anywaayy..)
Maar ik vind het nog steeds een super leuk liedje, elke keer als ik de muziek op mijn mobiel opschoon blijft hij er tussen staan (rotmobiel zit altijd vol) En dat terwijl ik er nog honderden liedjes op wil zetten, die jullie waarschijnlijk ook allemaal zullen zien langskomen.
Ik vind het liedje vooral heel fijn omdat het rustig is en fijn om naar te luisteren met de krachtige maar toch rustige uithalen door de rustige begeleiding.

Xxilse

Heb je een favo liedje en wil je die delen? leave it in the comments!
Of gewoon een artiest/band waar je enorm fan van bent? Leave it also in the comments!
Ik lees elke reactie, en elk liedje dat word ingezonden luister ik!
ALs het een artiest is die ik nog niet ken (of wel) ga ik ook daar onderzoek naar doen.
So, why won't you give it a try?!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen