De Predators




Lennox



naam : Lenox
status : clan leader of the predators
leeftijd : 45000 jaar
woonplaats : op het predators schip ( thuis basis voor alle predators, aangezien ze in feite van de planeet Yautja komen )
afkomst : Yautja
karakter : leider, zelfzeker, hij denkt eerst goed na voor hij een beslissing neemt om het eender wat, Lenox zal nooit zelf achter oorlog zoeken tenzij de oorlog hem opzoekt.
wapens : schouder plasma wapen, plasma geweer, Lenox beschikt over een heel uitgebreid arsenaal van wapens aangezien hij alle wapens bezit uit de voorbije eeuwen van het mensdom.

Scar





naam : Scar
status : volbloed / leider van een groep predators op Aarde
leeftijd : 24000 jaar
woonplaats : Predator schip / Aarde bij Jade Slatherine
afkomst : Yautja Planet
karakter : heel strijdlustig, sarcastisch, charmant, doelgericht en zal ook niet rusten tot hij dat doel bereikt heeft, beschermend tegenover z'n bondgenoten en voor Jade Slatherine, vriendelijk heeel uitzonderlijk gebeurt dit.
wapens : pols messen, plasma geweer, schouder plasma geweer, speer, vlijmscherpe boemerang, Yautja mes, polspaneel, een med kit.
bijzonderheden ; Scar is de enige predator die een teken draagt op z'n helm en op z'n voorhoofd.

Aqa





naam : Aqa
status : Jongbloed
leeftijd : 21000 jaar
woonplaats : Yautja prime
afkomst : Yautja
karakter : heel strijdlustig ( dit is praktisch elke predator de één wat meer dan de ander xD ) denker, doener, is niet zo erg dan z'n bondgenoten, Aqa is eigenlijk meer wat aan de rustige kant.
wapens : een plasma schouderwapen, speer, vlijmscherpe boemerang, med kit. , Yautja mes, werpmessen, polsmessen
bijzonderheden : Aqa heeft twee krassen op z'n helm van een gevecht.

Wolf





naam : Wolf
status : Elite / Veteraan
leeftijd : 23000
woonplaats : Yautja Prime
afkomst : Yautja
karakter : arrogant, bespot graag iedereen, houd mensen graag op afstand en ziet hen nog steeds aan als roofdier, Wolf is heel zelfzeker van zichzelf en denkt dat hij praktisch in alles het best is. Wolf is ook het meest van hen strijdlustig en zal dan ook op het meest koelbloedige doden.
wapens : pols messen, schouder plasma wapen, net schieter, laser mijn schieter, zweep, speer , vlijmscherpe boemerang, Med Kit. , pols geweer,
bijzonderheden : op de helm van Wolf zitten er krassen op z'n neus. zelf draagt hij een ketting van schedels om z'n hals om z'n slachtoffers te tonen.

Hunter





naam : Hunter
status : Half bloed
leeftijd : 23000
woonplaats : Yautja Prime
afkomst : Yautja
karakter : grappig, doelgericht, strijdlustig, zelfzeker, beetje arrogant spontaan,
wapens : polsmessen, speer, smart Disc, schouderplasma wapen, speer schieter, polsgeweer, Med Kit.
bijzonderheden : Hunter is een heel goede spoor zoeker, op z'n rechterborst heeft hij een litteken. ( klauwen van een Hybrid )

- er kunnen nog steeds predators bijkomen naarmate de verhalen zullen vorderen of nieuwe verhalen


Conquistador :

Xenita Grande




naam : Xenita Elisabeth Grande
bijnaam : Xenit
leeftijd : 21, 13 januari 1992 geboren
Familie: Vader: Myck Grande, Moeder: Noory Grande broer: Jared Grande
Relatie: Jared Leto
Woonplaats : tijdelijk S.H.I.E.L.D
afkomst : Las Vegas en de Academie in Mogawe
Hobby's : vliegen
karakter : zorgzaam, verlatingsangst, bijdehand, kind van de straat, gebrand op de waarheid, heeft veel wantrouwen in andere en is lief.
achtergrond : Xenita komt uit een mindere buurt van Las Vegas en heeft vanaf kleins af aan al geleerd dat ze moet vechten voor iets dat ze wil. Haar broer leerde haar inbreken, stelen, liefhebben en lol maken. Haar broer heeft een grote invloed in haar jeugd gehad en is de belangrijkste persoon voor haar, ze hadden een sterke band.
Toen Xenita leerde dat hij verdwenen was viel dit zwaar, ze is op de zelfde school gegaan en dezelfde opleiding om de waarheid over hem te vinden. Ze leerde haar de waarheid over haar broer en vanaf dat moment is ze nooit meer het zelfde geworden.
Ter ere van haar broer is ze door blijven vliegen in de Flighting Falcon en is ze terecht gekomen als Freelancer in S.H.I.E.L.D. Nick ziet haar als een echte Avenger maar daar is ze het helemaal niet mee eens. Ze is een Conquistador en daarmee uit. Een label is goed genoeg voor haar, ze wil nooit meer een andere krijgen. Wanneer ze Jared Leto ontmoet lijkt het erop dat er toch wat positiefs in haar leven kan zijn, ze houdt van hem en wil hem nooit meer kwijt.
Een brandende wens van haar is om haar broer terug te krijgen terwijl ze weet dat dat niet meer lukt. Een andere wens is om samen met Jared Leto oud te worden als getrouwd stel.
Andere bijzonderheden : Op haar linker onderarm staat een tatoeage met JG
Relatie met andere leden: Door haar wantrouwen en verlatingsangst houdt ze zich wel afgescheiden maar ze begint steeds beter met de andere om te gaan. Ze vindt het bijzonder leuk om Scar op de kast te jagen.


muziek artiesten :

Jared Leto



naam : Jared Leto
bijnaam :
leeftijd : 30 jaar(in het echt 41)
Relatie: Xenita Grande
Woonplaats : tijdelijk S.H.I.E.L.D.
afkomst : geboren in Bossier City, Louisiana
Hobby's : zingen, acteren, grappen maken, met computers bezig zijn, andere pesten
karakter : vrolijk, liefhebbend, zorgzaam, ijdel, bijdehand, soms een eikel
achtergrond : Jared is de leadzanger van Thirty Seconds To Mars, en een acteur uit Hollywood. Toen hij de top bereikte met acteren is hij gaan zingen, hij wil niet dat er ook maar enige promotie voor zijn band komt van zijn verleden uit Hollywood.
Echter als kind is hij ''op straat'' opgegroeid. Hij heeft altijd gezegd of ik word een acteur of ik word een drugdealer. Hij heeft een opleiding in art gevolgd maar is daar ook mee gestopt. In 1992 heeft hij alles opgepakt en is hij naar Los Angeles gegaan zonder enige geld, hij heeft alles zelf gedaan.
Andere bijzonderheden : heeft tatoages op zijn armen van de Triad, en andere symbolen van die de band gebruikt voor Thirty Seconds To Mars.
Relatie met andere leden: Jared is heel sociaal maar heeft wat moeite gehad met de overgang van normalen mensen naar The Avengers, Predators en Assassins.



huisdieren / soulmates :

Kaliophe Dismure : een bruine arend : heeft de helft van haar krachten,
wat is een soulmate ? : een soulmate kan enkel geschonken worden door Zeus hem zelve. het is een dier die het karakter van de persoon weergeeft en enkel deze persoon kan het dier ook oproepen en weer laten verdwijnen. nadeel : als de persoon / dier gewond is is de ander dat ook, als de persoon / dier dood is dan is de ander dat ook. heeft de persoon / dier lichamelijke letsels bv: een rode slag van een hand dan heeft de ander dat ook.
naam van het dier : Phorus

Thunder Odinson : heeft een zilveren wolf ; genaamd Onru.

Evita en Ezio : een zwarte rottweiler : Liberty


suggesties voor verhalen :




AC :

-
-
-
-



Another Mad Men Story - Avengers :

-
-
-
-


betere verklaringen voor allerhande gebruiksvoorwerpen die de personages dragen :

Predators :

- Camouflage pak :



- het maakt het helemaal onzichtbaar door middel van hun polspaneel te openen en de code in te drukken
- wordt meestal gebruikt om te jagen, te vechten, verbergen ( logisch xD )
- de camouflage modus is het geen wat de predator om z'n lichaam heeft, het zijn precies netten die hij om z'n lichaam gewonden heeft dit is het geen wat de predator onzichtbaar maakt
- de predator opzich kan onzichtbaar worden maar ook hun schip


( de netten die je ziet om het lichaam is de camouflage modus)

- de Polsklauwen



- Ze zijn intrekbaar, meestal twee, gekartelde messen tussen de zes en achttien centimeter in lengte en 2-8 cm breed, dat zich over de rug van de predator hand gedagen wordt
- . Deze dodelijke wapens zijn scherp genoeg om dwars door het bot heen te gaan en zijn bedoeld voor gebruik tegen unarmored strijders.
Als laatste redmiddel, kunnen ze worden ontslagen als een projectiel uit hun handschoen.

- schouder wapen



- een Yautja lange afstand energie projector wapen
- de meest krachtige en technologisch geavanceerde offensief hulpmiddel bij het Yautja beschikking. De bouten afgevuurd door het wapen ontploffen in een uitbarsting van plasma granaatscherven bij het ​​vinden van een doel, veroorzaken van ernstige wonden en mogelijk schade aan andere vijanden in de buurt van het trefpunt.
- Vaak, wanneer zij worden geconfronteerd met een bijzonder waardige prooi, een Predator zal zijn Plasma Caster weggooien en vertrouwen in plaats daarvan op zijn meer basic wapens. zij zullen eerder vechten met de blote vuist. man tegen man.



- Plasma geweer



- het is een handmatige versie van het schouderwapen, alleen duurt het min. 1 minuut vooraleer het geladen is.

- de speer of combi stick.



- een buitengewoon scherpe en veerkrachtige close combat wapen gebruikt door de Yautja.
- de Combi-Stick is telescopisch, uitgebreid tot zijn volle lengte bij gebruik in gevecht. Het is gemaakt van ongelooflijk licht, scherp, dun maar sterk materiaal. Het kan zowel gebruikt worden in de hand-to-hand gevechten, of als een speer geworpen.

- Net Lanceerder



- Het vuurt een gebundelde net dat snel uit als het verlaat loop van het wapen.
- het net verplaatst zich met grote snelheid, het net haakt zich vast aan een nabijgelegen oppervlak, Eenmaal vastgemaakt, de prooi is dan een gemakkelijk doelwit voor de Predator.
- het net klemt zich om z'n slachtoffer en kan ernstige tot fatale verwondingen veroorzaken door dat het metaal snijd in het vlees.
- het net kan men enkel stuk krijgen door de smart disc. anderen breken af.



- Zweep



- een heel handig wapen om vijanden snel te pakken.
- de vlijmscherpe randen snijden in het vlees waarop men de vijand snel verzwakt.
- dit wapen is vrijwel onvernietigbaar.

- de boemerang



- De Shuriken functioneert net als de Smart-Disc. Geconstrueerd met intrekbare messen, wordt het Shuriken ook gebruikt als een snijdend wapen en is immuun voor een Xenomorph zuur bloed.
- Scherp genoeg om te snijden in drie centimeter van massief steen, de messen zijn sterk genoeg om een ​​Xenomorph Queen's gehard pantser te breken, hoewel het niet kan lijken om daadwerkelijk te knippen.

- Laser mijnen



- heel handig tegen de muren te schieten ( laser mijn schieter - laser mijn. )
- de mijnen moeten wel recht tegenover elkaar geschoten worden, en kan geactiveerd worden door de laser mijn.
- het is een heel krachtig wapen van zodra iets in het net valt schiet het letterlijk uit elkaar.

- de predator helm



- hiermee zien de predators, zonder masker zien ze ineenlopende kleuren.
- de predator kan hiermee z'n beeld verzetten naar z'n eigen wil.
- de helm voorziet hem van de gescande informatie die hij krijgt van de persoon + een vertaler. de mensenwoorden worden vertaald in hun taal en andersom van Yautja naar onze taal.
- de maskers zouden nog evolueren zodat ze zien zoals wij zouden zien, Scar, Wolf en Hunter kunnen dit al.


warmte visie


thermal visie


EM vision


het polspaneel



- dit instrument is vrijwel zeer waardevol voor de predator omdat hij hiermee alles bestuurt.
* onzichtbaar worden
* 2D / 3D plattegronden maken
* berichten naar de andere predators
* zelfvernietiging wapen ( een grote bom erger dan een atoombom)

- Med-Kit





- de Med-Kit is een belangrijk instrument in het helen van de Predator, blijkt dat de instrumenten en methoden gebruikt om te genezen zijn heel pijnlijk, de Predator brult van de pijn bij het gebruik van de Med-kit om zichzelf te genezen. ( lol xD )
- bevat : chirurgische mesjes, een granaatscherf afzuigkap, wondklemmen, een spatel, een brander voor het smelten, een naald vol medicijnen,
twee herlaadt voor de naald, een container vol van een blauwe oplosmiddel, en een noodsituatie stofmasker.
- Wanneer de Predator gebruik maakt van de brander, hij verpletterd stukjes pleisterwerk of andere dingen, dan voegt hij de blauwe oplosmiddel, dat vormt een gel die hij over de wonde smeert.

het oplosmiddel om lichamen of andere te borgen : blauw oplosmiddel



- Een zeer krachtige, bijtende blauwe chemische stof die het hele stuk van organisch materiaal oplost.
- De stof reageert heftig met water. Een kleine hoeveelheid van het oplosmiddel kan verdampen grote hoeveelheden water en alle andere gegevens.

de ceremonial dagger



- het is een vlijmscherp mes die enkel Scar draagt, het is een Yautja wapen dat enkel kan doorgegeven worden van leider tot leider.


Reageer (1)

  • ArinaV

    Geweldig, iedereen is toegevoegd! :D

    Ik hou van onze story's (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen