ik ga een blog maken over onze verhalen,
hier kunnen we alles droppen over nieuwe personage omschrijvingen, verhalenlijnen, suggesties,....
zo is het makkelijker ook om te weten waarheen de verhalen gaan, hoe de personages zijn enz.
jammer wel dat je hierop geen Co-auteur kunt toevoegen :S

hopelijk vind je het een leuk idee :D

1. Personages omschrijvingen

Avengers :



Natasha Romanoff :



naam : Natasha Romanoff
bijnaam : the Black Widow
leeftijd : 24
woon plaats : bij S.H.I.E.L.D.
afkomst : Russisch
hobby's : vechten, helikopters besturen kortom vliegen, shoppen, lezen,
karakter : Natasha, is een serieuze dame die weet waar ze voor staat en haar doelen kent. zelf is ze geen katje om zonder handschoenen aan te pakken want ze zal het later wel dubbel en dik betaald zetten,. verder is Natasha ook lief en spontaan en houd ze af en toe wel van een grapje.
krachten: Vertraagde veroudering. Versterkt immuunsysteem. Conditie van een zwaar getrainde atleet. Extensieve militaire en spionage training. Hypnose.
achtergrond : Romanoff's leefde vroeger Wolgograd, een stad in Rusland samen met haar ouders. ze had niets te kort en kreeg alles van haar ouders.
Op een dag gingen ze een gebouw binnen die i.v stond met het werk van haar vader. er ontstond een brand waarvan zij de enige was die kon ontsnappen.
ze werd gered door Ivan Petrovitch, die haar opvoedde als haar surrogaat vader. Ze werd al snel een Sovjet agente getraind in spionage, vechtsporten en als sluipschutter.
andere bijzonderheden : Natasha heeft een oogje op Clint Barton maar wilt dit zelf niet bevestigen. als er om gevraagd wordt is dit steeds haar antw. : liefde is voor kinderen, ik sta bij hem in het krijt. ook heeft ze een lichte heimwee naar haar geboorteland ook al laat ze dit praktisch nooit zien.
relatie met de andere personages : relatief kan ze met iedereen overweg. met de één wat meer dan de andere. Natasha komt zeer goed overeen met de Assassins, gewoon omdat ze vrijwel dezelfde intresses delen.

Nick Fury


S.H.I.E.L.D.



Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate



naam : Nick Fury
bijnaam : geen is leider van S.H.I.E.L.D.
leeftijd : 45
Woonplaats : vroeger New York
afkomst : Amerikaans
Hobby's : vechten, de avengers opvitten,
karakter : relatief streng, relatief sarcastisch, vriendelijk, altijd recht uit, ordelijk
achtergrond : Nick zoon van Jack Fury. groeide op in de buurt bekend als Hell's Kitchen, Manhattan, New York City. Nick was een amateur bokser. Hij verliet Hells Kitchen uiteindelijk met zijn vriend Red Hargrove om zijn dromen voor avontuur na te streven. Hun stunts met vliegtuigen trokken de aandacht van luitenant Samuel "Happy Sam" Sawyer, die de twee rekruteerde voor een speciale missie in Nederland. Nick en Red voegden zich later bij het Amerikaanse leger, waar Fury de basistraining onderging onder commando van Sergeant Bass. Red werd gestationeerd in Pearl Harbor, Oahu, Hawaï. Hij kwam om bij de Japanse aanval op 7 december 1941.
Sawyer, nu Kapitein, gaf Fury het commando over de primaire Aanvalseenheid, die de bijnaam "Howling Commandos" droeg en altijd de speciale missies kreeg. Fury leidde dit team gedurende de rest van de Tweede Wereldoorlog.
Tegen het eind van de Tweede Wereldoorlog raakte Fury zwaargewond door een landmijn in Frankrijk. Hij werd gevonden en genezen door Berthold Sternberg, die hem als testpersoon gebruikte voor zijn Infinity Formula. Na volledig te zijn genezen ging Fury werken voor de Office of Strategic Services (OSS), de voorloper van de Central Intelligence Agency (CIA). Na zes maanden dienst ontdekte hij de effecten van Sternbergs formule die zijn leven had gered: het vertraagde zijn veroudering. Echter, als hij niet geregeld een nieuwe dosis innam, zou het middel het tegenovergestelde effect krijgen en hem razendsnel laten verouderen. Hij zocht de dokter weer op, die de komende 30 jaar tegen betaling Nick van de formule bleef voorzien.
Veel later werd Nick door de CIA aangesteld als aanspreekpunt voor de vele supermensen die rond deze tijd begonnen te verschijnen. Gedurende deze tijd begon hij ook zijn bekende ooglapje te dragen. Dit kwam doordat als gevolg van een wond opgelopen in de oorlog hij langzaam blind werd aan dit oog.
Na te zijn gerekruteerd door Tony Stark werd Fury de tweede commandant van S.H.I.E.L.D. Oorspronkelijk was deze organisatie opgericht om de terroristische organisatie HYDRA te stoppen. Deze organisatie was gecreëerd door Nick grootste vijand uit de Tweede Wereldoorlog, Baron Wolfgang von Strucker (na een hervertelling van de originele continuïteit). Onder Fury’s bevel groeide S.H.I.E.L.D. uit tot een van de machtigste organistaties ter wereld, die door veel overheden werd gebruikt als bescherming. Nick liet S.H.I.E.L.D. ook strategische bondgenootschappen vormen met de Avengers en andere superhelden(teams). Gedurende de "Secret War" crossover uit 2005, lanceerde Nick Fury een aanval op Latveria omdat dat land een massieve aanval op Amerika plande. Een jaar later lanceerde Latveria de tegenaanval, waardoor Nicks vriendschap met Captain Amerika stukliep en Fury werd ontslagen bij S.H.I.E.L.D.. Met meerdere internationale arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen hem, was hij gedwongen onder te duiken. Gedurende de Civil War #2 steunde Nick de helden die zich weigerden te registreren, en gaf enkele van de S.H.I.E.L.D. basissen die alleen hij kende aan Captain Amerika.
Andere bijzonderheden : /
relatie met de S.H.I.E.L.D. personeelsleden : Nick is altijd gevit op ze maar dat doet hij alleen om hun aan het werk te zien krijgen. Nick kan het best met iedereen opschieten al heeft hij wel een speciale band met Jade Slatherine, de dochter van Raven Slatherine.

Clint Barton



naam : Clinton Barton
bijnaam : Hawkeye , de arend, Legolas ( vooral bij Tony Stark )
leeftijd : 27
woonplaats : New York
afkomst : Amerikaan
Hobby's : vechten, boogschieten, grappen maken, wandelen, muziek beluisteren
karakter : Clinton is de grappenmaker van de groep, hij is spontaan en zeer sociaal. is vaak iets te snel op z'n tenen getrapt maar bied daarna wal zeker z'n excuses. Clinton is soms onzeker over z'n doen en vraagt daarom vaak hulp van Natasha. op vechtgebied is hij zeer zeker en weet vrijwel altijd een plan om uit te voeren om z'n tegenstanders stop te zetten. Clinton is een team mens maar werkt soms liever alleen omdat hij zich dan beter kan concentreren.
achtergrond : liep op jonge leeftijd weg uit het weeshuis en sloot zich aan bij een circus, waar hij werd getraind door Swordsman en Trickshot. Na Iron Man in actie te hebben gezien besloot hij zelf ook een superheld te worden, maar zijn eerste pogingen daartoe waren niet succesvol. Hij werd zelfs door de politie aangezien voor een dief. De Sovjet spion Black Widow, wist hem over te halen voor haar te werken, totdat Hawkeye haar ware plannen ontdekte.
Hawkeye probeerde later lid te worden van de Avengers en werd geaccepteerd. Hij vocht samen met Captain America, Quicksilver en Scarlet Witch. Hawkeye wilde Black Widow ook lid laten worden, maar daar stemden zijn mede-avengers niet mee in.
Hawkeye bleef vele jaren lid van de Avengers. Hij nam ook wel eens de rol van Henry Pyms voormalige alter ego Goliath aan, waarbij hij de gave kreeg om tot enorm formaat te groeien. Hij had ook een tijdje een relatie met Scarlet Witch, maar zij koos uiteindelijk voor Vision. Hij kreeg later een relatie met Mockingbird, en richtte samen met haar de West-Coast Avengers op (een Avengers team gestationeerd aan de westkust van de Verenigde Staten. Uiteindelijk liep ook deze relatie stuk. Mockingbird werd later gedood door Mephisto. Na haar dood verliet Hawkeye het team en de West-Coast Avengers werden opgeheven.
Een tijdje bevocht Hawkeye in zijn eentje de straatbendes van Los Angeles, in dezelfde stijl als Daredevil en Punisher. Uiteindelijk sloot hij zich toch weer bij de Avengers aan. Hij leek samen met hen om te komen tijdens het gevecht met Onslaught, maar werd in werkelijkheid gered door Franklin Richards.
Hawkeye gaf zijn positie bij de Avengers tijdelijk aan Justice en Firestar om zich bij de Thunderbolts, een groep van voormalige superschurken, aan te sluiten. Tijdens de “Avengers Disassembled” en de “House of M” opende Scarlet Witch tijdens een mentale inzinking de aanval op haar mede-avengers. Hawkeye leek hierbij weer om te komen, maar tijdens House of M verscheen hij levend en wel in de door Scarlet Witch gecreëerde realiteit. Net als de meeste anderen had hij geen herinneringen over de “echte” wereld en dacht dat dit de werkelijkheid was. Zijn geheugen, en dat van een paar andere helden, werd hersteld door de mutant Layla Miller. Hawkeye herinnerde hierdoor ook zijn dood in de echte wereld. Toen hij van Scarlet Witch een verklaring eiste, liet ze hem in het niets verdwijnen. Nadat de wereld was terug veranderd naar normaal vonden een paar van de helden in de ruïnes van het Avengers landhuis Hawkeyes kostuum en een krant waarin zijn dood werd vermeld.
Kort hierna, toen Jennifer Walters (She-Hulk) werkte aan een rechtszaak over een tijdreis, verzamelde ze een paar juryleden uit het recente verleden die nog niet waren beïnvloed door de vele media-aandacht rondom de zaak. Ook Hawkeye, in zijn burgeridentiteit, zat hiertussen (later werd onthuld dat She-Hulk expres juryleden koos die inmiddels waren overleden, zodat ze niet te veel invloed hadden op de tijdlijn). Hawkeye glipte weg uit de rechtszaal en nam zijn oude baan als held weer op zich.
krachten : Bezit geen superkrachten, maar is een absolute meester met pijl en boog en een meester vechter.
andere bijzonderheden : Clinton heeft stiekem een oogje op Natasha Romanoff maar laat dit jammer genoeg niet genoeg blijken.
relaties met de leden : heel goed, Clint kan het best overeen komen met de Assassin Connor omdat ze allebei dezelfde passie delen : boogschutten.

Tony Antony Stark



naam : Tony Antony Stark
bijnaam : Iron Man / spark ( Jade )
leeftijd : 46
woonplaats : New York, de grote groene Stark Tower die volledig gebouwd is op onuitputtende energie, Plus hij woont samen met Pepper Pots z'n vrouw en dochtertje Anna Catherine Stark ( 1 jaar )
afkomst : Amerikaans
Hobby's : met de neus in de elektronica zitten, dingen uitvinden, uitgaan, z'n collega's " plagen. "
wapens : speciaal pantser dat hem bovenmenselijke kracht geeft, de mogelijkheid geeft om te vliegen en verschillende wapens geeft. Meester in mechanica en technologie. uitvinder van Iron Man.
bedrijf : Stark Industries
grootste uitvinding : The Iron Man en Jarvis. en de Tony Chatroom
karakter : egocentristisch, sarcastisch waarop hij soms mensen kwetst zonder enig besef ervan. buiten dit is Tony soms vaak onzeker over alles om hem heen. dit laat hij natuurlijk niet blijken naar de anderen toe en dat zal hij ook nooit doen. ook is Tony spontaan en vriendelijk soms. Tony probeert de saaie boel wat op te krikken door het wat op te vrolijken op z'n eigen manier, Tony is gewoon Tony.
Achtergrond : Anthony Edward “Tony” Stark is de zoon van de industriemagnaat Howard Stark en Maria Carbonell. Al op jonge leeftijd bleek hij een aanleg te hebben voor mechanica. Op zijn vijftiende werd hij al toegelaten in een universitair elektrotechniek programma op het “Massachusetts Institute of Technology”. Toen hij 21 was erfde hij, na de dood van zijn ouders in een auto-ongeluk, zijn vaders bedrijf Stark Industries, en veranderde het binnen een paar jaar in een miljoenenbedrijf dat vooral wapens en munitie leverde aan de Amerikaanse overheid.
Stark werd naar Vietnam gestuurd om toe te zien op een veldtest van een wapen ontworpen door zijn bedrijf. Hij stapte hierbij echter op een boobytrap waarbij een granaatscherf zich in zijn borst boorde. De gewonde Tony Stark werd vervolgens gevangen door de Communistische leider Wong-Chu die hem informeerde dat de scherf in zijn borst binnen een week zijn hart zou doorboren en hem zou doden. Hij bood Stark de kans om een operatie te ondergaan die zijn leven zou kunnen redden, op voorwaarde dat hij voor de communisten een nieuw wapen zou bouwen. Stark ging akkoord in de hoop zo tijd te winnen.
Stark kreeg een klein laboratorium tot zijn beschikking, samen met een andere gevangene; professor Ho Yinsen, een geniaal elektrotechnicus die ook door de communisten gevangen was genomen. Met zijn hulp ontwierp Stark een gepantserd pak voorzien van verschillende wapens. Het pak bevatte ook een elektromagnetische generator die de granaatscherf "vast zou houden" in een krachtveld, zodat Stark´s hart veilig zou zijn. Terwijl Stark het harnas oplaadde leidde Yinsen de communisten af, wat hem zijn leven kostte. Nadat het pak volledig was opgeladen gebruikte Stark het om te ontsnappen aan Wong Chu en Yinsen te wreken, door alle aanwezige communistische soldaten te verslaan.
Eenmaal terug in Amerika paste Stark de gepantserde borstplaat wat aan zodat hij deze onder zijn kleding kon dragen en niet voortdurend zijn hele harnas hoefde te dragen. Aangezien hij nu niet langer zonder de pacemaker kon besloot Stark de rest van het pak ook te blijven gebruiken. Hij nam de naam Iron Man aan en werd een superheld. Hij hield wel de oorsprong van het pak en het feit dat hij niet zonder het harnas kon leven geheim. Om zijn eigen identiteit te beschermen liet Stark het gerucht rondgaan dat Iron Man een door hem betaalde bodyguard was die in ruil voor geld het pantser gebruikte voor heldendaden.
In het begin gebruikte Stark Iron Mans identiteit puur om spionnen en criminelen die Stark industries aanvielen te bevechten. Later begon hij zich te richten op elke persoon of organisatie die de wereld bedreigden. Iron Man was tevens een van de oprichters van de superheldengroep the Avengers. Hij gaf zelfs zijn villa in Manhattan aan de Avengers als hoofdkwartier.
In de loop der jaren verbeterde Stark het Iron Man-pantser steeds meer. Zijn natuurlijke aanleg voor mechanica hielp hem om zijn pak steeds verder aan te passen. Uiteindelijk onderging Stark ook een hart transplantatie zodat hij niet langer afhankelijk was van het pak om in leven te blijven. Daarnaast besloot hij niet langer wapens te leveren en richtte zijn bedrijf op andere soorten technologie.
andere bijzonderheden : Tony heeft een arm kwijt na de missie Predators, Jarvis heeft hem hierdoor een Cyborg arm geschonken.
Tony's pakken :
Iron Man Mark 1: Gebouwd in Afghanistan.
Mark 2: Zilver pak. omgebouwd tot War Machine.
Mark 3: Rood, gouden verbeterde Mark 2.
Mark 4: Rood, gouden verbeterde Mark 3.
Mark 5: Rood, zilver. Dit pak is opklapbaar tot een koffer en dus draagbaar, maar wel minder geavanceerd dan voorgaande modellen.
Mark 6: Rood, goud, met driehoekige pacemeter. Bevat onder andere lasers, al kunnen die maar 1 keer gebruikt worden.
Mark 7: Rood, goud. Kan vanaf afstand worden gelanceerd en zoekt dan zelf Tony Stark op aan de hand van een speciale polsband. Bevat een jetpack en verbeterde versies van de wapens van de Mark 6.
Mark 8 - 41: een reeks volautomatische harnassen gemaakt in de derde film. Deze worden bestuurd door JARVIS en kunnen dus ook zonder Tony opereren. Enkele bekende modellen zijn het Igor Armor, de Heartbreaker, het Shotgun Armor en de Striker Armor.
Mark 42: Rood en wit, het meest geavanceerde harnas ooit. Tony kan dit pak mentaal naar zich toeroepen dankzij een paar sensoren in zijn arm.
Iron patriot: een nieuwe versie van het War Machine harnas, in de kleuren van de Amerikaanse vlag geverfd
Mark : 43 : verbeterd model van de Mark 5. aangepast aan de cyborg arm die hij draagt. heeft de krachten om onzichtbaar te worden, en bezit over een groter arsenaal wapens zoals : plasma kanon, vuur kanon, meervoudige lasers, mini raketjes, S.O.S. zender, verbeterd zicht. ( eigen ontwerp :) )
relaties met de leden : kan met iedereen overweg, heeft een goede band met Jade Slatherine.

Thor Odinson



naam : Thor Odinson
bijnaam : Thor / blonde Yeti ( Jade Slatherine )
leeftijd : 2200 jaar ( Asgard telling / 22 Midgard telling )
relatie : getrouwd met Kaliophe Dismure, vader van één zoontje Thunder Odinson
thuis relatie : heeft een moeder Frigga, vader Odinson Alvader, heeft een halfbroertje Balder , een opa Borr, een oma Bestla en een geadopteerde broer : Loki Laufeyson.
woonplaats : Asgard samen met z'n gezin
afkomst : Asgardian
hobby's : laten donderen in Midgard, een vader zijn voor Thunder, vechten, eten, Asgard leiden, Loki achterna zitten.
wapens : z'n hamer = Mjolnir, hij is de enige die de hamer kan optillen buiten Odin zelf en Kaliophe ( goden )
vaardigheden : Enorme kracht, snelheid en reflexen. Praktisch onkwetsbaar. Enorm lang leven. Vliegen en macht over het weer.
achtergrond : Thor was als tiener arrogant en zelfzeker. hierdoor werd hij door Odin verbannen naar Midgard om te leren leven als een mens, en z'n ego te minderen. door z'n verbanning zag Loki dit als een geschikt moment om Asgard over te nemen en liet de frost Giants binnen in Asgard.
Thor werd geholpen door z'n vrienden : Sif en de dappere krijgers om Loki te vangen. dit lukt Thor, en nog meer Thor z'n verstand was gekeerd van arrogant naar goedheid. Loki ontsnapte uit Asgard en nam wraak samen met de Chitauri op Thor z'n geliefde planeet : Midgard.
door deze actie leerde Thor Kaliophe kennen, de Assassin / half god. en werd opslag verliefd.
Thor regeert samen met z'n vader over Asgard die later als Odin te sterven valt de taak zal overnemen.
karakter : Aangezien hij een prins en de sterkste van de Asgardianen is, is Thor zowel nobel, arrogant als zelfverzekerd. Thor staat erom bekend vaak op te scheppen tijdens een gevecht en gebruikt dit als een manier om zowel zijn moraal te ondersteunen als om kleinere vijanden ervan te overtuigen dat ze beter op kunnen geven. Buiten gevechten om is Thor een eervol en loyaal inidvidu tegenover zijn kameraden.
informatie Mjolnir :
Als Mjolnir ergens naar wordt gegooid, keert hij na zijn doel te hebben geraakt terug naar degene die hem heeft geworpen.
Weer- en energie-manipulatie: iemand die Mjolnir hanteert kan wind, regen, donder en bliksem oproepen of in een klap doen verdwijnen. Ook kan Mjolnir andere magische energie manipuleren.
Door Mjolnir rond te slingeren kan Thor een poort naar een andere plaats openen. Op deze manier reist Thor tussen Asgard en de Aarde heen en weer. Er is vrijwel geen limiet aan de afstand die Thor kan overbruggen via deze poorten. Slechts eenmaal werkte de poort niet: toen Thor probeerde te ontsnappen uit de gevechtswereld van de Beyonder.
Lange tijd diende Mjolnir ook om Thor te veranderen in zijn alter ego Donald Blake en omgekeerd, waarbij de hamer de vorm aannam van een (wandel-)stok.
Mjolnir stelt Thor in staat te vliegen wanneer hij de hamer razendsnel rondslingert. Het is niet bekend hoe snel en ver Thor kan vliegen op deze manier.
Mjolnir kan op een dusdanige manier worden gegooid dat hij Thor in staat stelt door de tijd te reizen. Later verloor Mjolnir deze mogelijkheid echter.
bijzonderheden : /
relatie met de andere leden : Thor is een echte beschermer voor z'n gezin en tracht hen dan ook altijd te beschermen. Thor heeft een iets wat narigheid met de predators en dan vooral met Aqa die hem indertijd in Afrika bijna gedood heeft. Thor kan het best overeenkomen met Ezio Auditore.


Steven Rogers



naam : Steven Rogers
bijnaam : Captain America
leeftijd : 24
woonplaats: Brooklyn
afkomst : Amerikaans
hobby's : sporten : boksen, vechten, lezen, uitgaan, muziek beluisteren,
wapens : Onverwoestbaar vibranium schild
vaardigheden : Bezit de voor een mens maximaal mogelijke kracht en uithoudingsvermogen. Bedreven in vechtsporten en meester in militaire tactieken.
achtergrond: Steve Rogers werd geboren gedurende de Grote Depressie in New York. Zijn vader kwam om toen Steve zelf nog een kind was, en zijn moeder toen hij een tiener was. In 1940 probeerde Steve, geschokt van het nieuws over de opkomst van de nazi’s in Europa, dienst te nemen in het Amerikaanse leger. Vanwege zijn zwakheid en het feit dat hij veel ziek was werd hij geweigerd. Een legerofficier, Generaal Chester Phillips, bood Steve toen de kans om alsnog zijn land te dienen door deel te nemen aan een geheim militair project genaamd “Operation Rebirth”. Steve ging akkoord en werd naar een geheim laboratorium in Washington gebracht waar hij werd voorgesteld aan Dr. Abraham Erskine (codenaam: Prof. Reinstein), de uitvinder van het zogenaamde “Super Soldaten serum”. Een nieuw militair wapen dat mensen kon veranderen in perfecte soldaten.
Na weken van testen kreeg Steve het serum toegediend en werd blootgesteld aan “Vita-straling”, een speciaal soort straling die het effect van het serum op het lichaam versterkte. Steve kwam weer uit de Vita-stralings kamer tevoorschijn met een lichaam dat zo perfect kon zijn als voor een mens mogelijk is. Echter: een nazi-spion had het hele project gezien en vermoordde Dr. Erskine kort nadat Steve zijn verandering had kunnen ondergaan. Omdat Dr. Erskine de experimentele formule nog niet op papier had gezet bleef Steve de enige Super Soldaat.
eigenschappen Schil : Dankzij het vibranium kan het schild vrijwel elke klap of andere vorm van kinetische energie opvangen en enorme krachten weerstaan zonder dat Captain America gewond raakt. Het schild heeft verder grote aerodynamische eigenschappen en kan tevens als een discuswapen worden gebruikt. Nadat Captain America in het ijs werd gevonden en weer ontwaakte, verbeterde Tony Stark het schild nog wat verder door elektronische en magnetische componenten toe te voegen zodat Captain America het schild kon blijven sturen nadat hij het weggegooid heeft.
karakter : Steven is een hele vriendelijke en spontane jongen, hij houd van plezier maar ondanks hij de man uit de tijd is kan hij soms niet echt mee met de verwoordingen die Tony gebruikt waardoor Tony vaak aan geïrriteerd raakt.
bijzonderheden : Steve heeft stiekem nog steeds een oogje op Jade, dat heeft hij altijd gehad en dat zal hij ook altijd blijven. soms snapt hij niet echt waarom ze hem soms alleen ziet als een vriend en niet meer. dit wekt dan ook soms irritaties op bij Scar.
relatie met de andere leden : heel goed, kan met iedereen overweg.


Raven Slatherine



naam : Raven Slatherine
bijnaam : Agent Slatherine
leeftijd : 34 jaar
relatie : getrouwd met Megan Alexia Bandera's, vader van Jade Slatherine
woonplaats : echte woonplaats : Manhattan, een alleenstaand herenhuis. andere plaats : Pakistan.
afkomst : Amerikaans
achtergrond : Raven woonde samen met z'n ouders in Dallas. z'n vader was geregeld weg waardoor hij hem niet zo vaak zag, eigenlijk bijna nooit. toen z'n vader stierf was Raven net zes jaar. toen z'n moeder stierf was hij 13 jaar. sinds die tijd zijn ze altijd op de vlucht geweest. op de vlucht voor Dash en z'n team geleid door Loki Laufeyson. vlak voor z'n moeder stierf overhandigde ze hem een papier met een adres op. het papier leek afkomstig te zijn van Nick Fury, leider van S.H.I.E.L.D. z'n vader was een S.H.I.E.L.D. agent en twee beschermer van een belangrijk vredes document : P.E.A.S. z'n moeder was een verpleegster, hart chirurgie. Nick leidde Raven op als een volwaardige S.H.I.E.L.D. agent en overhandigde hem dan ook het document P.E.A.S. die hij dan ook moest bewaken met z'n leven. op dat moment leerde hij Megan kennen, z'n toenmalige vrouw in Florida tijdens een missie. ze trouwden en kregen een kind Jade Slatherine. tot Jade oud genoeg was om te kunnen stappen verbleven ze verscholen in Manhattan. maar Loki z'n mannen, Dash kwam hen op het spoor dus moesten ze vluchten naar Pakistan waar Raven geregeld soms maanden weg van huis was. maar als hij thuis was leerde hij Jade allerlei vechtkunsten die ze later zou gebruiken in haar verdere leven. tijdens een dorpsfeest viel Dash z'n mannen het dorp binnen en doodde iedereen. Raven probeerde z'n gezin veilig weg te krijgen maar daarin was hij echter niet in gelukt. Raven stierf in de armen van z'n dochter Jade Slatherine.
wapens : alle wapens, hij had een uitgebreid wapen arsenaal. z'n favoriet wapen was een sniper, wat ook Jade haar wapen is.
vaardigheden : alle vecht technieken. + een gediplomeerde afranselaar wat Jade kennelijk van hem geërfd heeft, alleen zou Raven praktisch nooit geweld gebruiken.
bijzonderheden : Raven droeg een gouden ketting waar een engel aanhing, het was z'n geluksbrenger. die hanger heeft hij doorgegeven aan z'n dochter.

Jade Slatherine :



naam : Jade Slatherine, dochter van Raven en Megan Slatherine
bijnaam : Agent Slatherine
leeftijd : 22 jaar
relatie : heeft ooit een kleine relatie gehad met Loki, hoogstens een maand en verdween dan plotseling. heeft hiervoor ook stiekem een oogje gehad op Steven maar ziet hem nu alleen maar als haar allerbeste vriend. ook heeft ze een durende relatie gehad met Carlos dat een jaar stand gehouden heeft.
nu heeft ze een blijvende relatie met Scar een predator.
woonplaats : vroeger in Manhattan ( baby tot stapper ) , later in Pakistan ( stapper tot loper ) Rio ( toen ze gevlucht was uit Breakpoint ) S.H.I.E.L.D.
( volwassen.) dan in New York waar Carlos bij haar inwoonde, dan terug in haar ouderlijk huis en nu blijft ze in S.H.I.E.L.D. er wordt nog nagedacht of ze meegaat met Scar of niet.
afkomst : Amerikaans, spreekt vloeiend: Pakistaans, islamitisch, Grieks, een beetje Japans en Italiaans. Engels is haar moedertaal.
karakter : heel eigenwijs, sarcastisch ingesteld. heeft een leiderlijk figuur die ze ook wil laten uitblinken. ze is serieus en leeft haar hoofdoelen gericht na, één maal ze iets in haar vizier heeft laat ze die nooit naast zich liggen. soms is ze onzeker zoals Tony maar laat dit zelden merken aan iedereen dit om haar alter ego hoog te houden. Jade kan ook lief zijn maar dat is te zien tegen wie en hoe haar gedachten staan, ondanks ze veel verlies meegemaakt heeft vroeger zal ze ook snel geëmotioneerd zijn om de dingen die om haar heen gebeuren zoals verdere verliezen. Jade is iemand die niet op haar mondje gevallen is en laat dit ook altijd blijken aan alles en iedereen. maar Jade is ook beschermend om de naasten naast haar die ze ziet als haar " familie " en zal dan ook steeds voor hen klaarstaan. Jade kan zich goed verplaatsen op onbekende terreinen en zal dan ook nooit achteruit deinzen.
hobby's : uitgaan, Loki pesten, vechten, Jade heeft een verborgen hobby waar zelden sprake over is namelijk : fotograferen. het is een verborgen passie van haar. wapens testen, op missie gaan, drinken.
vaardigheden : ze is een geboren Assassin die ze van kleins af aan geleerd heeft van haar vader Raven Slatherine en heeft een goede smaak en geheugen voor wapens en andere hulpmiddelen. haar favoriet is de sniper.
wapens : een zwaard, werpmessen, twee handgeweren, een bazooka, twee snipers, boksbeugel, een arsenaal aan handgranaten in verschillende explosies. , machinegeweer en een teasser. aangezien ze een goede afranselaar is heeft ze een arsenaal aan folterwapens waar Loki mee dikwijls in contact gekomen is.
achtergrond : Jade heeft vroeger met haar ouders in Manhattan gewoond tot ze een jaar was, toen moesten ze opeens vluchten dat uiteindelijk leidde naar Pakistan. haar moeder zag ze dikwijls maar haar vader was altijd weg, meestal maandenlang. maar Jade kreeg steeds van haar vader toen hij terug kwam lessen speciale vechttechnieken die haar sterker maakte. Jade heeft nooit een gewone opvoeding gehad en was allesbehalve een doorsnee kind die speelde met haar leeftijdgenootjes. ook al probeerde haar moeder die te geven toch was er een soort gemis in haar leven, waarschijnlijk heimwee naar haar vader of het feit waarom ze überhaupt moesten vluchten uit Manhattan? Jade had in Pakistaan wel een paar vrienden, Melina en Apoe, die later ook stierven onder de mannen van Dash. de laatste dag toen ze haar ouder zag was de dag dat er voor het laatst gefeest werd in het dorp. Breakpoint viel binnen en samen met Melina en Apoe rende Jade naar haar huis toe voor haar moeder en belangrijke spullen die later ontving in Breakpoint zelf. op haar vaders bevel moest ze zich schuil houden, geweerschoten losten en soldaten kwamen buiten hun huis gestapt. snel liep Jade naar binnen waar ze haar dode moeder vond en stervende vader. haar vader overhandigde haar toen een ijzeren kist die ze pas mocht openen op haar achttiende. de man overleed aan z'n verwondingen in Jade haar armen. vluchtend met Melina en Apoe vluchten ze het dorp uit, buiten de muren werden haar twee vrienden doodgeschoten en Jade stond toen alleen op de wereld. ze werd meegenomen door Dash haar mannen waar ze werd gehouden als kindsoldaat en een verdere training kreeg omtrent vechten en allerhande wapens. Jade schoot haar eerste man dood op vier jarige leeftijd. in het kamp leerde ze haar toenmalige boezemvrienden kennen Wade en Babe ( Jennifer. )
toen Jade ouder werd, werd ook hun band steeds intenser samen. op achttien jarige leeftijd was Jade een volleerde soldaat die diende en dood onder Dash z'n bevel. wanneer Jade de box in haar handen krijgt die ze zelf te pakken kreeg sloeg haar wereld in, de man voor wie ze werkte was haar vijand. samen met Wade en Jennifer ontsnapten ze uit het kamp met veel explosie. sinds die dag draagt Jade ook haar vaders hangertje die ze nooit afdeed en niemand mocht het aanraken of van haar afnemen. Jade, Wade en Jennifer gaan een andere kant uit en zagen elkaar een geruime tijd niet meer.
Jade verbleef verscholen in Rio waar ze werkte als serveerster in een koffiezaak. Nick komt achter haar ontstaan en stuurt mannen op uit die ze zelf weigerde. uiteindelijk na veel gepusht van Nick beland ze in S.H.I.E.L.D. waar ze vele missies op haar naam heeft staan en naam maakte.
jammer genoeg sterft haar beste vrienden Wade en Jennifer tijdens missie : PREDATORS.
ze heeft hun namen laten tatoeëren op haar rechterzij.
bijzonderheden : Jade heeft een enorme drank verslaving en lichte drugs verslaving. de drug kan ze onder controle houden maar de drank niet. ze heeft vele tatoeages waaronder eentje van Wade en Jennifer. de andere zijn tribbals. ( 1 hals, 1 aan rechterbovenarm, 1 aan linker onderarm, 1 op haar rechter binnenkant pols voor haar ouders, en 1 aan haar rechter zij die staat voor Wade en Jennifer. )
relatie met de andere leden : Jade kan met iedereen overweg, vooral met Tony en Kaliophe. de predators staan op aarde onder haar bevel.

Kaliophe Dismure


zonder cape


met kleding ( behalve die schaar hoort niet degelijk bij haar maar kon geen beter plaatje vinden )

naam: Kaliophe Dismure
bijnaam Kaliophe
leeftijd: 2200 jaar oud ( goden ) 22 ( Midgard )
relatie: getrouwd met Thor Odinson, moeder van één zoon Thunder Odinson
woonplaats: haar oorspronkelijk rijk : Kaliophe, later in Olympus, Italië 12de eeuw. New York heden, Asgard
afkomst: Grieks / Italiaans ( oorspronkelijk Grieks )
hobby's : vechten, koken ( wordt nooit gezegd maar haar familie heeft een hart voor koken vooral de Italiaanse keuken ) , een moeder zijn voor Thunder, missies, tekenen en lezen.
karakter : Kaliophe is altijd vlug vurige ' de Italiaanse furie ', ze is spontaan en heel erg zorgzaam, beschermend. in vechtstand : is ze altijd vlug agressief waarop er soms gewonden kunnen vallen en soms doden als ze niet uitkijken.
wapens: twee verborgen wapens, zwaard, dolken, scheen dolk, een arsenaal aan explosies, een kruisboog,
vaardigheden : een Assassin
achtergrond: Ik ben de dochter van Europa en Asterion. goden die heersten over het rijk Kaliophe en goden van Olympus. ik was nog een baby toen ze ons rijk binnenvielen, de Maenaden en Medusa. dus men ouders gaven de opdracht aan Theseus om me in veiligheid te brengen. ik belande in een koude winterige plek helemaal alleen op de planeet Aarde. de gouden gloed die om me heen zat ter bescherming hielden me warm, maar niet voor lang. zo ontmoette ik men aardelijke ouders, Errondo en Renora. ze hadden net een nacht toer gedaan in de bossen van Florence. Errondo vond me en nam me mee in huis waar ik goed opgevangen werd. Zeus kwam langs die nacht en vertelde hen over de zware taak die rusten op z'n schouder, mij beschermen tegen het kwaad van Medusa en haar broer Hades. zonder aarzelen namen ze me aan en vermomden men identiteit door me Leona te noemen. Errondo was een Assassin die de aarde beschermde tegen de troepen van Hades waar hij in oorlog meezat, maar daar ga ik niet in uitwijken duurt te lang. dus...Errondo trainde me van peuter af aan tot een Assassin waarin ik later uitbleek als de beste krijger. natuurlijk wisten ze waar ik zat en Theseus stuurde een vogel naar me toe die ik vond tijdens een jacht. Phorus. dat was één van de zoveel stappen om te herinneren wie ik was en waar ik werkelijk vandaan kwam. ik voelde me verplicht om men mensen te helpen en ging terug naar Kaliophe om te strijden tegen Hades en Medusa.... we wonnen maar zoals elke strijd vielen er vele doden en gewonden. Strenght and Honor
bijzonderheden : Kaliophe heeft een soulmate : een bruine Arend wiens krachten aan elkaar verbonden zijn. Kaliophe leeft onder haar motto : Strenght and Honor. deze zin zegt ze steeds in een gevecht. of bij de baard van Zeus als er iets ongelooflijks gebeurt. Kaliophe kan steeds terug gaan naar haar land Olympus door middel van haar goden krachten.
relatie met de andere leden : Kaliophe kan met iedereen overweg. alleen heeft ze moeite met de predators.

Thunder Odinson



naam : Thunder Odinson
bijnaam : Thunder
leeftijd : 300 jaar ( Asgard ) 3 jaar ( Midgard )
woonplaats : bij Thor en Kaliophe in Asgard
afkomst : half Italiaans en half Asgardian
hobby's : tekenen, dansen, vechten, lachen, paardrijden
familie : Odin : oom , Frigga : oma, Balder : neef, Thor : vader, Kaliophe : mama, Loki : normaal de oom. maar Kaliophe houd Thunder zoveel mogelijk uit z'n buurt. Loki was na de geboorte aanwezig.
soulmate : zilveren wolf
karakter : lief, verlegen, sociaal, net als Thor is hij heel snel van woorden, Kaliophe heeft hij de snelle woede uitbarsting geërfd .
achtergrond : Thunder is de zoon van Kaliophe en Thor, niets echt speciaals.
vaardigheden : Thunder heeft de vaardigheden van beide ouders geërfd en is een special mix van een Assassin en een dondergod ineen. wat hem hiermee onsterfelijk maakt en onoverwinnelijk. Loki is hard op z'n krachten uit.
bijzonderheden : /
relatie met de andere : kan met iedereen overweg komen.

S.W.O.R.D. Team :
Sentient World Observation and Response Department

geleid door Angelica



naam : Angelica Moore
bijnaam : the snake
leeftijd: 25 jaar
woonplaats : London
afkomst : Brits / Spaans
hobby's : uitgaan, dansen, koken, mode volgen, zingen, trainingen gegeven in gevechtsporten Taekwondo
achtergrond : Angelica woonde samen met haar moeder in Spanje. al sinds haar zesjarige leeftijd begon ze met het aanleren van gevechten en deed ze voor het eerst mee in competities sinds haar tiende voor Internationaal karate kid. ze heeft nog andere titels op haar naam staan. Angelica was altijd gefascineerd door Jackie Chan en de beruchte spion : The Black Widow. haar grootste droom was zelf ook een beruchte spion te zijn. op haar 14 verhuisde ze samen met haar moeder naar London waar verder kon oefenen aan haar vecht carrière. haar moeder Bella, leerde Oliver kennen en hertrouwde.
Angelica en haar stiefvader konden goed met elkaar opschieten. Oliver was internationale spion van London en had overal naam gemaakt.
op haar 18de ging Angelica voor het eerst samen met Oliver op missie : missie Dallas in America. ze deed het zo goed dat S.W.O.R.D.
haar in nam en trainde tot een S.W.O.R.D agente net als haar stiefvader. op haar 21ste was haar training voorbij en mocht ze alleen gaan op missie achter:
the Silver Surfer. maar de missie ging totaal uit de hand, heel de organisatie ging ten onder door de vijand die bleek grove magische krachten te hebben en had bondgenoten in S.W.O.R.D. zelf. hierdoor raakte de leider gewond en stief later in het ziekenhuis. S.W.O.R.D had een nieuwe leider nodig, en de enige die hoog stond was Oliver. maar de man wou de baan niet en benoemde Angelica tot de nieuwe leider van S.W.O.R.D.
bijzonderheden : Angelica heeft een hond die Bandera's heet. het is een Husky.
relatie met de andere leden : heel goed.

- tot nu toe zijn er nog geen personages gemeld in S.W.O.R.D. maar dat kan nog veranderen.

S.T.R.I.K.E.

Special Tactical Reserve for International Key Emergencies

geleid door Jason Woods



naam : Jason Woods
bijnaam : The Eye
leeftijd : 28 jaar
woonplaats : Paris
relatie : getrouwd, twee kinderen een tweeling ( meisje en jongen )
vrouw heet : Lesley, de tweeling : Alex en Alexia.
afkomst : Frans
hobby's : golven, boksen , zwaardvechten ,
vaardigheden : zwaardvechten, de waarheid vinden achter het oog zonder enige vraag te stellen, boksen,
achtergrond : Jason was een doodgewone jongen die een normaal leven leidde in Parijs. z'n moeder was een schooljuf vrouw van het lager onderwijs de derde klas en z'n vader diende het leger. ze waren een liefhebbende familie. op een dag kwam z'n vader niet meer terug waarop ze later een brief kregen van het leger om te vertellen dat z'n vader gestorven is in een hinderlaag. de dag van de crematie kon Jason geen weg meer vinden met z'n gevoelens. z'n leven werd een totale chaos, z'n moeder probeerde terug het goede in hem boven te halen maar Jason werd een brutale jongen. om z'n woede af te slaan schreef hij zich in boksen waarin hij erg goed bleek te zijn. niet omdat het kwam door z'n woede, maar Jason had iets wat andere niet hadden. hij leek steeds z'n tegenstander te slim af te zijn alsof hij wist wat hij van plan was. even bleek alles terug goed te gaan en ging studeren aan het college.
maar dat bleek later niets voor hem te zijn, wanneer hij z'n diploma behaalde ging hij terug in voor Boksen en begon te spelen voor competities. later ook voor zwaardvechten. Jason vond het zo goed dat hij bedacht dat hij met z'n vaardigheden mensen kon helpen en schreef zich in het leger waarin hij meteen aanvaard werd ondanks de naam van z'n vader. op een dag kwam Nick Fury het defensie binnen en zag Jason aan het werk. hij was zo gefascineerd in de jongen dat hij hem een baan aanbood als agent in S.H.I.E.L.D deze nam hij met open handen aan.
Jason werkte zich goed in in S.H.I.E.L.D. en maakte al snel naam.
na een paar jaar voor S.H.I.E.L.D. te hebben gewerkt besloot Jason om zelf ook een organisatie te openen en door het de naam S.T.R.I.K.E.
bijzonderheden : heeft een pols tattoo waar de namen van z'n kinderen in staan
relatie met de andere : heel goed

- nog geen personages maar dat zou nog kunnen veranderen

S.A.F.E.
Strategic Action For Emergencies

geleid door Ruby Kaneras



naam : Ruby Kaneras
bijnaam : The Tricker
leeftijd: 24 jaar
woonplaats : Schotland
afkomst : Schots
hobby's : shoppen, vechten, goochelaar zijn voor kinderen die lijden aan kanker
vaardigheden : Ruby is een goochelaar op haar eigen, ze bezit magische krachten en kan alles doen met haar lichaam.
achtergrond : Ruby was ooit bedoeld als wapen tegen Loki. ze werd ingespoten door een soort vloeistof die haar zou doen laten exploderen eenmaal ze de kans kregen om dicht in z'n buurt te komen. maar de vloeistof kreeg een ander soort bijwerking, in plaats daarvan gaf hij Ruby speciale krachten die alles kon doen met haar lichaam. deze krachten benut ze om kinderen op te vrolijken in het ziekenhuis die lijden aan kanker.
bijzonderheden : Ruby is een tricker dat wilt zeggen dat ze listen uithaalt met alles en iedereen. ze heeft de kracht om onzichtbaar te worden en bezit over de krachten van de natuur. Ruby kan zich ook elastisch maken.
relatie met de andere : heel goed.

- nog geen personages , maar die zullen wel nog komen.

The Assassins



Ezio Auditore Da Firenze



naam : Ezio Auditore Da Firenze
bijnaam : Dolce ( Evita )
leeftijd : 24
relatie : getrouwd met Evita. is leider aan z'n vaders credo. ouders : Giovani en Maria Auditore.
afkomst : Italiaans
woonplaats : Italië, Florence
hobby's : vechten, met Liberty spelen, het credo leiden, heeft oog voor kunst.
Karakter : Ezio is erg beschermend voor z'n credo mensen. hij is grappig en erg charmant.
wapens : verborgen polswapens, dolken, een verborgen pols geweer en muurhaken zodat het beklimmen op muren vergemakkelijkt.
vaardigheden : is een specialist in moorden, gebouwen rennen en wapens.
achtergrond : Ezio werd in 1459 in Firenze geboren en was de tweede zoon van Giovanni en Maria Auditore. Ezio werd tot zijn 17e levensjaar opgeleid tot bankier, vanaf zijn 17e houden zijn school gegevens plotseling op. Maria Auditore beschreef haar tweede zoon als een eerzuchtige en koppige jongen die echter zo veel passie had dat je hem dat moeilijk kwalijk kon nemen. Ezio's naam is sinds zijn 17e verbonden met de misdaad van zijn vermoorde vader en broers.
Ezio leefde daarvoor als een edelman die zich bezig moest houden met zijn opleiding, al hield Ezio zich liever bezig met zaken als wijn, vrouwen en het verdedigen van zijn familie naam, om lang verhaal kort te maken: Ezio leefde een goed leven. Dit veranderde echter toen hij op een avond thuis kwam en hij te horen kreeg de zijn 2 broers en zijn vader waren opgepakt. Ezio ging naar het raam van de cel waar zijn vader in zat, waar zijn vader hem vertelde dat hij naar huis moest gaan en daar een geheime kist moest openen en dat hij de inhoud van de kist mee moest nemen. In de kist zaten onder andere de Assassin's gewaden van zijn vader, een gebroken verborgen mes en een aantal documenten die de onschuld van zijn vader moesten bewijzen. Ezio volgde de aanwijzing van zijn vader op en bracht de documenten naar Umberto Alberti, een vriend van de familie, dachten ze. Toen Ezio de dag erna de vrijspraak van zijn vader en broers bij kwam wonen, bleek dat Umberto hen verraden had en veroordeelde hij Ezio's familie ter dood. Ezio was razend en zwoer wraak. Umberto beval de wachters Ezio gevangen te nemen, zodat ook hij ter dood veroordeeld kon worden, maar Ezio ontsnapte. Ezio wist dat als hij wraak wilde nemen, hij een subtiel wapen moest hebben en een stuk onopvallender te werk moest gaan. Ezio ging naar Leonardo da Vinci om hem om advies te vragen over het verborgen mes van zijn vader. Leonardo wist het mes te repareren met behulp van een van de 30 pagina's uit Altaïr's codex. Ezio nam zijn wraak en doodde Umberto, kort daarna vluchtte hij met zijn moeder en en zus naar de villa van zijn oom Mario, die hem vertelde dat Ezio net als zijn vader (Giovanni Auditore da Firenze) een Assassin was.
Hoewel Ezio zijn wraak op Umberto Alberti had genomen was hij nog niet klaar met zijn wraak. Ezio wist dat Umberto niet de enige was die bij het complot rond zijn familie betrokken was. Zijn oom spoorde Ezio aan om het werk van zijn vader af te maken. De volgende op de lijst was Vieri de' Pazzi Pazzi. Vieri had de Auditore's al vaak genoeg lastig gevallen en was na de dood van Ezio's broers niet van plan om er mee te stoppen. Tijdens een aanval die gericht was tegen Vieri en zijn mannen vochten Ezio en zijn oom Mario zij aan zij. Uiteindelijk lukte het Ezio om Vieri te doden. Ezio was woedend op Vieri en schold hem respectloos uit terwijl Vieri al zo goed als dood was. Mario trok Ezio weg van Vieri's lijk en zij dat hij respect moest tonen, Ezio zei dat Vieri geen respect verdiende na alles wat hij had gedaan. Mario zij tegen Ezio “you're not Vieri, do not become him.” (jij bent Vieri niet, Laat dat zo blijven.) Mario liep naar het lijk van Vieri, sloot de ogen en sprak de woorden “requiescat in pace" wat rust in vrede betekent. Ezio leerde vechten en doodde stuk voor stuk iedereen die betrokken was bij de dood van zijn familie
bijzonderheden : heeft een litteken aan z'n bovenlip, kan in de tijd reizen door een scherf die hij in z'n zakken houd.
relatie met de andere : heel goed, maar houd zich best bij z'n credo.

Altaïr Ibn-La'Ahad



Ultimate Altaïr



naam : Altaïr Ibn-La'Ahad
bijnaam : aap
leeftijd: 24
woonplaats : Turkijkje
afkomst : Turks
hobby's : lezen, grappen maken, vechten, geheimen ontrafelen
vaardigheden : een Assassin, op muren klimmen, geheimen ontrafelen,
achtergrond : Geboren om een Assassin te zijn, steeg Altaïr tot de rank van Master Assassin op z'n 24ste. Hoewel, dankzij zijn falen om "The Apple Of Eden" Te bemachtigen van Robert De Sable, in vroeg 1211, en zijn machteloosheid tegenover dat een invasie van Templars binnen konden treden in het kasteel van Masyaf, werd hij gedegradeerd tot de laagste rank: "Pupil" en werd gezonden op een missie voor verzuivering van zijn fouten.
Opgedragen met een taak om 9 geheime templars te vermoorden, wiens, zonder weten van Altaïr, het hebben gemaakt tot een hoge rank in de Templar Order, in de Holly Land, begon Altaïr met zijn taak rondom het "Kingdom" De levens te neutraliseren van de 9 namen. Gedurende zijn taak hoewel, leerde hij de nog ergere sluwere plannen dan hij had gevreesd. Door zijn taak te voldoen, de 9 levens te beëindigen, en de order te bevrijden van hun kwaadaardige mentor.
"Al mualim" nam Altaïr de taak op als Mentor, om zo de Assassins in een meer zuivere, en discrete weg te leiden.
Met "The Apple" in zijn hand, veranderde Altaïr de weg die de Order leidde; en schreef de details in zijn Legendarische boek/handleiding, om zo te zorgen dat de volgende generaties hier van konden leren. De Visie van de Order, en hoe het leed, werd bekend over de hele wereld, en begon zo wereldwijde Gemeenschappen van Assassins te ontstaan. Gedurende zijn avonturen, versterkte Altaïr de Orde vele keren, stopte hij de Templars keer op keer, en Hield hij een halt tegen de opkoming van de "Genghis Kahn".
wapens: verborgen polswapens, werpmessen, lang zwaard
bijzonderheden : Altaïr heeft een grote noten verslaving die men niet mag afnemen.
relatie met de andere leden : heel goed, Altaïr heeft stiekem een oogje op Aveline.

Connor Kenway ~ Ratonhnhaké: ton ~



Ultimate Connor Kenway



naam : Ratonhnhaké: ton
bijnaam : Connor ( gegeven door Achilles Davenport omdat z'n naam moeilijk uit te spreken was en omdat hij leek op een Italiaan. )
leeftijd : 23 jaar
relatie : verloofd met Audrey Rodriquez.
woonplaats : Kanatahséton Mohawk Valley, nu Italië bij Ezio Auditore credo.
afkomst : Kanien'kehá: ka, half brits ook dankzij z'n vader Haytham Kenway.
hobby's : vechten, jagen, boogschieten, vallen zetten, spoorzoeken, gebouwen beklimmen. een vader zijn in wording
vaardigheden : jagen, spoorzoeken, boogschieten, een Assassin.
wapens : steenpistool, boog, kruisboog, bijl, werpmessen, werp touw, verborgen polsmessen, giftige pijlen, zwaard,
karakter : Connor is een spontante vriendelijke grappige jongen, streeft z'n doelen na en is erg beschermend. Connor laat zich ook niet zo snel meeslepen in de ideeën van een ander of plannen hij wilt de waarheid eerst zelf horen en ondervinden vooraleer hij iets doet.
achtergrond : Ratonhnhaké: ton werd geboren om de Tempeliers Haytham Kenway en Kaniehtí: io , een Indiaanse vrouw van de Kanien'kehá: ka dorp in Kanatahséton . In 1760, toen hij nog een jong kind, werd hij aangevallen door Charles Lee en andere leden van de Tempeliers Orde op zoek naar de geest heiligdom zijn volk bewaakt, en vervolgens keek als zijn dorp platgebrand en zijn moeder stierf.
Opgroeien bezorgd over invloed van de buitenwereld op zijn volk, Ratonhnhaké: ton geworden van de Assassin Orde van de Tempeliers te verhinderen terug te keren. Het vinden van de Tempeliers had alles behalve vernietigd de Koloniale Assassins , Ratonhnhaké: ton overtuigde Achilles Davenport om hem te trainen. Omgedoopt Connor, hij gerevitaliseerd de Orde door het aantrekken van ambachtslieden aan het renoveren Davenport Homestead en de Assassin schip, de Aquila . Robert Faulkner vervolgens opgeleid hem tot kapitein van het schip, terwijl Connor ingewijd zes meer Assassins in de Orde.
In de jacht op de Tempeliers, Connor geholpen de Patriot beweging en beschermd George Washington - onbewust steeds een belangrijke figuur in de Amerikaanse Revolutie . Hij werd echter in conflict door te willen verzoenen met zijn vader, ondanks Achilles 'waarschuwingen over de zinloosheid van het verenigen van de Assassin en Templar filosofieën, die uiteindelijk had tragische gevolgen toen duidelijk werd Haytham weigerde te stoppen met het beschermen Lee.
Toen hij vernam dat het Washington, niet Lee, die zijn dorp had verbrand, Connor raakte gedesillusioneerd door de revolutionairen, maar bleef het gebruik ervan om te helpen bij de uitroeiing van de Tempeliers. Hij met tegenzin aanvaard verzoek van Washington om hulp onderzoeken Benedict Arnold en vervolgens bij de vervreemding van een Apple of Eden hij had hersteld. Het laatste incident zag Connor gevangen in een werkelijkheid geconstrueerd door de Apple, een waarin Washington regeerde als koning door tirannie. Uiteindelijk, Connor ontsnapte deze realiteit en verwijderd van de Apple.
bijzonderheden : Connor en z'n bijl zijn onafscheidelijk net zoals z'n boog.
relatie met de andere leden : heel goed, kan goed overweg met Hawkeye.

Aveline De Grandpré



naam : Aveline De Grandpré
bijnaam : vlieg ( door Evita )
leeftijd : 24 jaar
woonplaats : bij Ezio in z'n credo vroeger in New Orleans
afkomst : half frans en half Afrikaans
hobby's : Evita plagen, free runnen, zwaardvechten
karakter : arrogant, sarcastisch, streeft steeds haar doelen na, beschermend, soms vriendelijk te zien hoe haar dag is.
vaardigheden : free runnen, een Assassin.
wapens : een zweep, zwaard, dolken , vuursteenpistool, verborgen polswapens, bijl
achtergrond : Aveline is geboren in 1747 te Philippe Olivier de Grandpré, en zijn Afrikaanse placee bruid, Jeanne. Verleende vrijheid samen met haar moeder bij de geboorte, Aveline groeide op in een zorgzame en attente omgeving, beschermd door rijkdom en invloed van haar vader in de stad. Hoewel haar vader trouwde met Madeleine de L'Isle in 1752, Aveline en haar moeder Jeanne mochten blijven bij de Grandpré herenhuis.
In 1759, terwijl Aveline vergezelde haar moeder door de stad, Jeanne mysterieuze wijze verdwenen nadat Aveline had laten gaan van haar hand in de uitoefening van een losse kip. Jagen het dier al geruime afstand, Aveline uiteindelijk verloor het, die eindigde op een slaaf veiling. Ze kort observeerde de slavenhandelaar, voordat ze vertrok naar haar moeder te vinden, met behulp van de steegjes aan het zicht van de slavenhandelaars rond het podium te ontwijken. Aveline vond uiteindelijk haar weg terug, alleen om uit te reiken en contact met de verkeerde vrouw, die was gekleed waren in dezelfde kledij als haar moeder.
Deze fout trok de aandacht van de stad bewakers , die Aveline aanzagen voor een slaaf kind dat iemand lastigvallen. Aveline kon alleen maar rond te kijken in verwarring, voordat de bewaker ruwweg duwde haar op de grond, arresteren haar. Kort daarna, een ontsnapte slaaf met de naam van Agate bevrijdde haar van hun bezit, en aangeworven haar in de Assassin Orde, en werd haar mentor.
bijzonderheden :
relatie met de andere leden : goed, redelijk

Edward Kenway



Ultimate Edward :



naam : Edward Kenway
bijnaam : de zwarte duivel
leeftijd : 27 jaar
relatie : goede vriend van Ezio z'n vader.
woonplaats : overal maar nu in het credo van Ezio, Edward had zelf ook een eigen credo.
afkomst : Engels
hobby's : zwaardvechten, geheimen ontrafelen,
karakter : vastbesloten, doelgericht, spontaan, soms arrogant, erg zeker van zich zelf, denker en een doener,
vaardigheden : zwaardvechten, be a Assassin
achtergrond : Geboren in Cardiff, Wales , op een Engels vader en een Welshe moeder, Edward was een charmante en charismatische persoon die is opgegroeid in relatieve armoede, maar de leeftijd van een tamelijk roekeloze en zelfzuchtige jonge man met een voorliefde voor drinken geworden.
Tijdens zijn vroege tienerjaren, Edward's familie verhuisde naar Bristol , in het zuidwesten van Engeland, waar hij uiteindelijk ontmoette en trouwde Caroline Scott , een vrouw die twee jaar ouder was, en met wie hij een dochter, Jenny Kenway . Hoewel een levendig huwelijk door alle rekeningen, Caroline snel beu Edward's onvermogen om vast werk te vinden of te nemen zijn verantwoordelijkheden als echtgenoot serieus, al was het Edward's grandioze ideeën over zeilen als een zeerover in de Antillen, die uiteindelijk leidde tot hun vervreemding.
Vastbesloten om zijn waarde te bewijzen, Edward nagestreefd zijn dromen van het zijn een kaper en eind 1712, aan boord van een schip gecharterd voor Jamaica , met de bedoeling van het zeilen onder de beroemde zeerover, Benjamin Hornigold . Hij bleef in Jamaica voor zes maanden, tot het Verdrag van Utrecht in het begin van 1713, die effectief een einde aan alle conflicten tussen de grote rijken, en als zodanig, Britse kapers werden niet langer nodig of getolereerd in West-Indië, waardoor Edward om zichzelf te vinden uit werken.
Door 1715, Edward had twee jaar van de piraterij onder zijn riem, en de beheersing van het oorlogsschip Kauw ;. een ervaring die hem behendig met een schip en kunnen klimmen zelfs onder de meest extreme omstandigheden had gemaakt.
nu heeft hij een eigen credo waar hij mensen die het hart hebben van een Assassin op te leiden.
Edward help Ezio met z'n credo en verhuisd bij hem in.

- z'n dochter komt niet ter sprake in het verhaal maar er zou een kans zijn dat ze wel eens zou kunnen een rol hebben


wapens : zwaarden, pistolen, verborgen messen
bijzonderheden :
relatie met de anderen : goed, kan met vrijwel iedereen overweg

Audrey Rodriquez



naam : Audrey Rodriquez
bijnaam :
leeftijd : 20 jaar
woonplaats : vroeger in Engeland, nu bij Ezio z'n credo
afkomst : British
relatie : de vader van Audrey is de vijand van Ezio Auditore; Rodriquez Borgia.
hobby's : lezen, schrijven, kleding ontwerpen en maken. uitgaan
vaardigheden : een Assassin in wording, is opgeleid door Connor die nu haar verloofde is. Connor leerde haar z'n vaardigheden.
achtergrond : Audrey rende weg van huis toen haar vader haar beval een Assassin te doden. dit ko Audrey echter niet en rende weg van huis. wekenlang was ze onderweg terwijl haar vader twee tempeliers stuurden om haar te pakken te krijgen, dood of levend. Audrey haar vluchten zorgde ervoor dat ze onbedacht op Assassins terrein kwam en hierbij toevallig Connor Kenway tegenkwam die de mannen ombracht en Audrey in veiligheid bij hen in bracht.
hiermee was Ezio het echter niet mee eens, die zag het als een doordachte list van z'n aartsvijand en verbood haar om onmiddellijk te vertrekken.
Connor wou dit echter niet en wou dat ze bleef en nam alle verantwoordelijk op hem die er gebeurde. om haar identiteit te dekken besloot Audrey om te communiceren in het Engels. op een dag namen mannen Audrey terug mee naar haar vader samen met Leonardo in de hoop dat hij voor hen zou werken.
Evita, kwam Leonardo halen samen met Ezio en Connor. als bewijs dat Audrey geen van hen was ging Audrey de strijd tegen hen aan en hielp Leonardo ontsnappen samen met de anderen. Audrey hoopt nog steeds op de dag dat ze benoemd wordt door Ezio tot een Assassin. een plek waar ze thuishoort en is wie ze kan zijn. Audrey verwacht van Connor een kind.
wapens : een zwaard, ze gebruikt Connor z'n wapens. Leonardo heeft haar verborgen polswapens gegeven.
bijzonderheden : Audrey is zwanger van Connor
karakter : Audrey vertrouwd niet zomaar mensen en blijft daarom altijd op haar hoede, ze is vriendelijk en erg medelevend met andere, behulpzaam en erg beschermvol.
relatie met de andere leden : heel goed, kan met iedereen overweg, de meest belangrijke persoon is Evita voor haar. ze ziet haar als een zus.

Evita



naam : Evita Zyna Auditore
bijnaam : Dolce(Ezio) worm(Aveline)
leeftijd :21
Familie: Vader: Henk, Moeder: Madelin, Zus: Jess(allemaal geen contact meer mee)
Relatie: Getrouwd met Ezio Auditore Da Firenze
Woonplaats : Italië, Florence credo van Ezio
afkomst : Geboren in België, opgegroeid in Nederland, later weer wonend in België
Hobby's : Shoppen, andere van de credo in de zeik nemen, met Audrey over de markt zwerven, met Liberty spelen en Assassin zijn
karakter : Lief, aardig, beschermend, arrogant, achterdochtig, bijdehand en emotioneel
achtergrond :Toen Evita opzich zelf woonde schreef ze een brief naar Ezio die haar een bericht stuurde. Ze kregen een paar brieven contact maar ze stopte ermee door dat een antwoord van Ezio slecht viel. Ezio besloot om haar op te zoeken in België. De vonk toen ze elkaar voor het eerst zagen sloeg meteen over en Evita besloot om met hem terug te gaan om met hem samen te kunnen zijn.
Zo werd ze in de wereld van de Assassin's gegooid en leerde ze de fijne kunsten ervan. Haar eerste ontmoeting met Aveline was niet goed en ze werden
elkaars vijanden maar dat krok door gebeurtenissen recht. Omdat Evita nieuw is in de wereld van de Asssassin's is ze een makkelijk doelwit voor de Tempeliers dus pakken ze haar ook. Ze komt niet zonder kledingscheuren door haar opleiding maar wordt wel tot een waardig lid benoemd tot de Assassin's door Ezio, naar haar inwijding vraagt hij haar tot huwelijk.
Ze krijgt een brief dat haar zus gaat trouwen met haar ex en ze besluit mede door Aveline om een weddingcrash te doen. Zogezegd zo gedaan, een weddingcrash in 2013 en daar trouwt ze ook met Ezio.
Eenmaal terug in hun tijd waar ze in wonnen worden Evita en Audrey gevangen genomen door de Tempeliers, daar verteld ze Audrey dat ze haar als haar enige zus ziet. Ze wilt Audrey met haar leven beschermen om niet te laten weten aan de Tempeliers verzweeg ze de waarheid en loog ze tegen hun, dit werd bijna haar dood. Audrey brak vrij en redde haar en bracht haar terug naar het credo. In het credo werd ze onderzocht en kwamen ze erachter dat Evita voor vier maanden zwanger is van een zoon, deze heeft de desbetreffende avond niet overleefd dus moesten ze die verwijderen uit haar baarmoeder.
Een brandende wens is van Evita om samen met Ezio een gezin te vormen maar rouwt om het verlies van haar zoon en zwoer wraak te nemen.
Andere bijzonderheden : litteken op haar arm door een gevecht en een litteken op haar buik, een contante herinnering aan haar dode zoon.
Relatie met andere leden: Evita kan met iedereen opschieten maar op Ezio na is Audrey een van de belangrijkste personen in haar leven.



De Predators




Lennox



naam : Lenox
status : clan leader of the predators
leeftijd : 45000 jaar
woonplaats : op het predators schip ( thuis basis voor alle predators, aangezien ze in feite van de planeet Yautja komen )
afkomst : Yautja
karakter : leider, zelfzeker, hij denkt eerst goed na voor hij een beslissing neemt om het eender wat, Lenox zal nooit zelf achter oorlog zoeken tenzij de oorlog hem opzoekt.
wapens : schouder plasma wapen, plasma geweer, Lenox beschikt over een heel uitgebreid arsenaal van wapens aangezien hij alle wapens bezit uit de voorbije eeuwen van het mensdom.

Scar





naam : Scar
status : volbloed / leider van een groep predators op Aarde
leeftijd : 24000 jaar
woonplaats : Predator schip / Aarde bij Jade Slatherine
afkomst : Yautja Planet
karakter : heel strijdlustig, sarcastisch, charmant, doelgericht en zal ook niet rusten tot hij dat doel bereikt heeft, beschermend tegenover z'n bondgenoten en voor Jade Slatherine, vriendelijk heeel uitzonderlijk gebeurt dit.
wapens : pols messen, plasma geweer, schouder plasma geweer, speer, vlijmscherpe boemerang, Yautja mes, polspaneel, een med kit.
bijzonderheden ; Scar is de enige predator die een teken draagt op z'n helm en op z'n voorhoofd.

Aqa





naam : Aqa
status : Jongbloed
leeftijd : 21000 jaar
woonplaats : Yautja prime
afkomst : Yautja
karakter : heel strijdlustig ( dit is praktisch elke predator de één wat meer dan de ander xD ) denker, doener, is niet zo erg dan z'n bondgenoten, Aqa is eigenlijk meer wat aan de rustige kant.
wapens : een plasma schouderwapen, speer, vlijmscherpe boemerang, med kit. , Yautja mes, werpmessen, polsmessen
bijzonderheden : Aqa heeft twee krassen op z'n helm van een gevecht.

Reageer (1)

  • ArinaV

    Gurl! -dat moest even-

    Dit was echt handig! Serieus!
    Haha ik heb bij sommige dingen zo gelachen he. Alleen had geen idee dat Edward een dochter heeft... Leer ik toch weer wat.

    Thunder is zooo schattig! Ik neem hem mee naar huis.
    De vader van Jade, mag er zeker zijn.
    En dan die Jason, woehoe!

    Maar de predators, ik zie ze liever met masker op :Y) Met alle respect natuurlijk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen