Zoals de meesten van jullie weten zijn er tijdens de vierdaagse in nijmegen ook fantastische feestenn!!! (als je het nog niet wist dan ehh... weet je het nu)
Ik was van plan elke dag PARTYHARD te gaan, maar nee... het geld en me gezondheid lieten me in de steek.
Stappen en uitgaan is duur tegenwoordig. Normaal ga ik altijd naar 1 club, en die vond ik al best wel duur, €8 entree en €2 per muntje! (@Linde / groesbeek)
Maarja met ZF ging ik naar Matrixx at the Park. WHUTWHATWHUTWHAT!!! TWEE EURO 50 PER MUNTJE EN DAN KUN JE ER OOK NOG IS MAAR 4 HALEN DUS GEWOON 10 EURO BAHBAH EN DAN IS RODE WODKA MET REDBULL 4 MUNTJES DUS GEWOON 10 EURO VOOR EEEEN DRANKJE!!!!
Dus wat deed kimberly... die ging naar de LIDL EN DE ALDI. D
us al was ik al wat flink bezopen toen het begon ging kimberly nog geld uitgeven..... ja hallo het is zoo verleidelijk als je iedereen ziet losgaan met flugels andstuff. Mjaa ik hiel het meestal bij een 10tje per avond. Tenminste dat dacht ik.. Ik had namelijk een OV Chipkaart... een anonieme -STOM- maarja. ik liet hem dus vallen, en toen renden er twee kinderen op me af, net op het moment dat ik mijn ov van de grond wilde rapen, pakte die twee *** kinderen hem en renden er zo mee weg!! ASDFGHJKL...... Mjaa onlangs ongelukjes die er gebeurde zoals - vallen, dansen als een zware debiel, vechten en gewoon yolo verder gaan- heb ik een top tijd gehad!!
TNX to
Maurits, demi,demi,fabienne,suzanne,vanessa,dailey,jordin,mandy,soraya,selma,en mauritz.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen