oké nu zullen niet alle Quizletters het met me eens zijn, maar ook zeker een aantal wel.
mij valt het namelijk de laatste tijd heel erg op en ik weet gewoon dat ik niet enige ben, dat er gewoon ontzettend vaak rot opmerkingen, reacties of antwoorden worden gegeven op topics.
naar mijn idee was Quizlet toch altijd een plek een site waar je gewoon jezelf kon zijn, echt toch heb ik, vooral de laatste tijd nu ik weer actief ben gemerkt dat dit gewoon niet mogelijk is!
je kan over niks een topic maken of je krijg gewoon een rot opmerking waar je NIET om gevragen had, of opmerkingen waar alleen die persoon zich druk om kan maken. nou en, dat er spellingsfouten in een verhaal zitten, dan lees je het toch gewoon lekker niet! maar maak er geen rot opmerking van nou en dat er een spellingsfout in een topic titel staat of dat je een woord aan elkaar geschreven heb die eigenlijk los moest of andersom NOU EN

zelfde geld bij Quizzen maken, ja natuurlijk kloppen de uitkomsten niet altijd tot eigenlijk nooit, want je bent geen pro.
Maar de reacties mogen echt wel wat normaler wat mij betreft.

Nu ga ik genoeg Quizletters tegen me krijgen, alleen omdat ik eerlijk ben.
En nee, ik ga niet stoppen met Q omdat ik dit vind (dus dat hoef je niet in een reactie te zetten)
daarbij ben ik al anderhalf jaar offline geweest DOOR die opmerkingen, en had ik nu wel verwacht dat mensen normaler en volwassener waren, maar doit was dus niet het geval.
Ja ik weet dat ik dat dan gewoon moet negeren, maar mensen!! denk eens na, door die kut reacties worden mensen onzeker.
Als jij 200 Abo's hebt en iemand 3 en je zet een rot reactie in het topic van die persoon beschrijft het alleen maar dat je jezelf BETER vind dan anderen....
En natuurlijk schrijf je geen story's voor de abonnementen, maar voor jezelfs, maar negatieve reacties en negatieve sfeer, demotiveren alleen maar en maken mensen onzeker.

dank u!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen