Ik was zo druk bezig met Quizlet 9 en 8 maanden geleden. Daarna was ik het gewoon vergeten, en nu?
I'MA BACK! (dat zeggen Mario en Luigi altijd :p )
Ik kwam weer op Quizlet door mijn vriendin Barbara die aan mij vroeg of ik nog verhalen schreef en die op Quizlet zette.
'Nee.' antwoorde ik 'Jij wel?' Barbara lachte. 'Ja!' 'Ben je eigenlijk nog verder gegaan met je verhaal over Harley Quinn?' vroeg ik daarna.
'Tot waar heb je het ongeveer gelezen?' 'Hoofdstuk 20.' 'Dan wel, ik ben nu bij hoofdstuk 45!' antwoorde ze. En ik schrok.
45 hoofdstukken!? Dat zou ik misschien niet eens kunnen schrijven, maarja... Ik ben weer bezig.
Ik heb geen idee of ze het al gelezen heeft, maar Bar, als je dit leest, jij was mijn inspiratiebron om weer te beginnen.
Dus, dankjewel!

Barbara en ik hadden afgelopen zaterdag (11 mei) afgesproken en het was heel gezellig. We hadden elkaar al sinds oktober niet meer gezien.
We doen altijd onze vaste dingen/ ons "ritueel"l: HEMA cupcakes (cupcakes waren er dit keer niet, dus muffins) gegeten, Super Mario Bros Wii spelen,
filmen, film bewerken en dan op youtube zetten.
Dit keer ging het iets anders. We bleven langer in de stad nadat we bij de HEMA muffins gegeten hadden, we zijn vergeten om te gamen
(Omdat we gingen spelen met de kittens van Barbara (Zo cute!)), we zijn telaat begonnen met filmen waardoor we het filmen niet afkregen, de film niet samen konden bewerken en dus niet op youtube kunnen zetten...

ARG

Maar verder mag ik meegaa blij zijn met zo'n goede beste vriendin zoals Barbara!


- Lin

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen