hee,
de vorige keer kreeg ik een paar vragen of ik wat over mezelf wilde vertellen en waarom ik het raar vond op koningdag, dus bij deze.

Naam: Jill-Zoë
Leeftijd: 15

nou, ik woon dus in utrecht en ik zit in de 3e klas. hellaaas gaat dat niet helemaal goed. ik blijf waarschijnlijk ook zitten. ik hou van dieren, schrijven, zingen, acteren en dansen. Ik kijk graag naar MTV hihi...

de andere vraag was waarom ik het raar vond op koningdag;)
nou ik liep dus langs al die kraampjes en ik kwam allemaal mensen tegen waaronder docenten van mijn school. Op elke school heb je wel een docent die je niet mag. Hij zei dus 'Hoi' en ik heb een bloedhekel aan hem dus ik begon te lachen... en dat hoorde hij. En het ergste was dat hij denkt dat ik hem wel mag.

Vrijdag:
nou vrijdag is het dus zover. Ik ga samen met 3 vriendinnen naar mijn favo boyband.. One Direction ik heb er superveel zin in!
(reacties altijd welkom;) ik wil echt met Zayn trouwen hihi... eerst was het Harry, maar opzich heb ik niks tegen tatoos maar is 40 stuks niet een beetje overdreven. ik vind het wel jammer, dat sommige van hun soort van veranderd zijn. toen WMYB uitkwam waren ze nog zo cutee:) ik ben nog steeds Directioner hoor, maar ik vind het wel jammer.

LATERR
XX(dance)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen