18/04/2013
School... Een grotere ramp is er niet!
Zit ik net zo in de knoop,beginnen we toch wel niet over "L'amour" in de lessen frans!
Mijn buurman met de geweldige kuiten draait zich naar mij en ik vrees voor een vraag over de liefde en zoek een denkbeeldig boek in mijn tas,maar blijkbaar heeft hij tijd en hij blijft kijken. Toen ik dacht dat ik op alle mogelijke vragen voorbereid was over dit vreselijke onderwerp en me omdraaide naar hem,zei hij: "Marjolijn.." Ik begon in mijn hoofd al de excuses die ik kende op te sommen in de hoop eentje te vinden wat ik zou kunnen gebruiken als antwoord op zijn vraag. "Mag ik meekijken? Ik ben mijn handboek vergeten."
Ik kan het niet laten om te glimlachen en hij kijkt me vragend aan. "Tuurlijk,welke pagina zitten we?" Ik open mijn handboek op een willekeurige pagina en probeer al mijn aandacht op het boek te vestigen. De bel verloste me van een eindeloos lang uur!
Nog een paar uur en ik kon naar huis,ik keek er al naar uit.
Als laatste uur hebben we godsdienst en net zoals bij aardrijkskunde zit ik kort bij mijn buurman van frans en L.
We beginnen over anders zijn en verschillen. Dit snap ik maar al te goed, het was tenslotte mijn vriendin die lachtte met het idee dat ik OOIT op buurman N zou kunnen vallen. Ik lach en hou me sociaal bezig met iedereen die rond me zit en heb een kort 'trek-de-lelijkste-bek'-spel met L. Ik won,ongetwijfeld. Die bekken waren niet voor herhaling vatbaar! Het was fijn,ik dacht aan niets en amuseerde me. Maar de bel haalt me uit mijn gedachten en ik snel zo vlug mogelijk naar de bushalte. Oef,weer een dag overleefd!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen