Mijn naam? Marjolijn.
Ik ben 15 en dramatisch. Omdat dagboeken thuis onveilig zijn,doe ik het online dus; Welkom in mijn leven,ik begin zonder enige uitleg.
Zo moeilijk kan mijn leven toch niet zijn? Ofwel?


Wow,leerkrachten en plaatsen geven! Een slechte combo. Mijn leerkracht Aardrijkskunde heeft me een perfecte plaats gegeven.
Of ja,hangt ervan af wat je perfect noemt. Aan mijn ene kant de jongen (N.) waaraan mijn vriendin G. me probeert te koppelen,waarbij ze hulp krijgt van haar lief die beste vriendjes is met N.
En soms denk ik dat het wel zou kunnen: hij en ik. Maar dat is onzin natuurlijk!
Aan de andere kant een jongen uit mijn gemeente. L. is een goede vriend van me en we denken en zeggen vaak dezelfde dingen op hetzelfde moment. Ik kan mijn aandacht niet verdelen en na de les voel ik me vreselijk. Wat als ik ze beide leuk vind? Gewoon leuk, niet 'leukleuk' hoor,dat kan ik niet meer daarvoor ben ik te gekwetst geweest door de jongen die mijn hart stal. (daarover morgen meer) Maar wat als ik verliefd word?
Stel ik dan niemand teleur? Soms lijkt L. net dat beetje specialer te kijken naar me,of beeld ik me nu al dingen in? En G. hoopt stiekem dat N. zijn kans waagt maar ik kan geen hoogte krijgen van N. met wie ik toch heel goed kan opschieten. Ik zit er namelijk elke dag langs,dat schept een band maar ik weet het niet...
Ik weet het allemaal niet.. Ik denk dat ik gewoon ga wachten en zie wat er op me afkomt.
Dat zal het zijn!

Reageer (1)

  • MoustacheXxX

    Sorry maar ik denk niet dat het op ntrnt veiliger is ;) echt niet stom bedoeld

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen