Ik blijf bezig en dan met name in mijn hoofd. Verhalen en scenario's scheuren zich een weg door mijn geest en vragen constant om aandacht.
      geen wonder dat mijn cijfers niet hoger zijn dan die Nederlandse zesjes.
Zo schrijf ik dan vooral Twilight fanfiction, lees ik verschillende fantasy boeken tegelijkertijd, moet ik huiswerk maken en dan ook nog eens de meest geniale droom ooit op papier zetten.
      Nouja, een word-documentje dan....

afgelopen weekend, in de bewuste dimensie die je wel eens in je dromen meemaakt en dus onthoud, kwam er een schets in mijn hoofd die maar niet weg te gummen valt!

Ik had al eens eerder een poging gedaan om een echt boek te schrijven, compleet van mij, maar door vele writer's blocks, weinig tijd en een zak stof aan inspiratie kwam ik nooit verder dan een scheel mislukte proloog.

maar dit idee...

ik weet een verhaallijn, weet wanneer het dramatisch word of juist romantisch of zelfs spannend. ik weet wie de hoofdrol gaan spelen, hoewel namen nog vrijwel onbekend zijn.

Man, ik heb zelfs al een titel die ik vast ga knopen aan die aparte, geniale droom waar ik in een tienerfantasie werkelijkheid van ga maken door middel van de letters op de room kleurige bladzijden van een boek.

en ik hoop van harte dat het me lukt, dat over een jaartje of korter, dat ik mag zeggen: 'Kijk, dat boek heb ik geschreven.'

~Mae

Reageer (1)

  • SapereAude

    Ik kan maar één ding toevoegen:

    Ik hoop dat het boek dan ook uitgegeven wordt, ik het kan kopen en kan zeggen: 'ik kende deze schrijfster al voordat ze doorbrak' :D


    Nee serieus, hoop echt dat het je gaat lukken, je hebt er zeker het talent voor.
    Heel Veel Succes!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen