Leuk, inspiratie. Die echt weg is...
Heb je wel eens het gevoel dat je, je leeg voelt. Dat je gewoon met je breinloze hoofd wil hangen voor de tv en zappen tot je een programma vind dat voor het programma komt dat je wilt zien.
Terwijl aan de andere hand je gewoon de tv wil uitzetten, maar je moet inspiratie krijgen dus je denkt dat het goed is om het even te laten rusten. Ik weet niet hoe het met jou zit maar dit werkt zeker niet voor mij…
Ik kom terug met evenveel (net zo min) inspiratie als daarvoor en dan moet ik het gaan afraffelen. Snel even iets schrijven dat je denkt dat goed is… Terwijl je weet dat het zo goed kan zijn. Om een lang verhaal kort te maken:

IK HEB INSPIRATIE NODIG

Zomaar iets van iemand afpakken voelt zo naar voor mij. Als je, je afvraagt waar ik het over heb één woord… Sinterklaas… Jep, de dag waarop je de kinderen moet blij maken met je zogenaamde handvaardigheid/knutsel skillz terwijl je dat soms niet kan. Erg frustrerend als je het mij vraagt. Dus ik ga maar gewoon door met mijn tv-kijk sessie terwijl ik me afvraag wie zo gek was om geen kleine kabouterhelpers in te huren zodat ik dit zorgeloos kon doen.

XxX Caeline

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen