Een jongen waar ik eigenlijk nog verliefd op ben heeft tegen het vriendje van een beste vriendin van mij gezegd dat hij mij ook nog steeds leuk vond. Ik moest contact met hem zoeken dus zo gezegd zo gedaan, maar hij was alweer lekker kortaf en ongeïnteresseerd, dus had ik besloten hem maar weer te laten voor wat hij is.

Dus ik begon een beetje te ouwe hoeren met een andere jongen, super knap, glimlach waarvan je wegsmelt en voor een paar dagen was t ook super geweldig om met hem te praten, vandaag hadden we zelfs afgesproken om vrijdag samen wat te gaan doen, maar helaas, jongens zijn dom, hij begon me te vertellen dat mijn nichtje zo knap was blablabla, nou daar was ik dus heel snel klaar mee.

Jammer genoeg begon ik meteen terug te denken aan de uit het eerste stukje, de jongen waar ik nog steeds verliefd op ben, ik begon meteen weer met het vergelijken, opzich hebben ze best veel gemeen, maar de jongen uit stukje 1 heeft echt nog never nooit over andere meisjes gepraat tegen mij. In een moment van zwakte heb ik hem dus weer een berichtje gestuurd.

Wat moet ik doen??

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen