Mijn favorite boek is Sevenster van Alexandra Penrhyn Lowe.
Echt aan te raden! Eerst dacht ik echt dat het een saai boek was, maar nu vind ik het echt een geweldig boek! Er komt ook een deel 2. Helaas komt die pas in het voorjaar van 2013, snifff. Hier is de achterkant van het boek (het lijkt misschien saai, maar het is alles behalve saai!)

Eveline heeft maar 1 zorg deze zomer: een echt leuke jongen vinden met wie ze voor het eerst kan zoenen. Maar dan roept ze geesten op tijdens een feestje - tegen de waarschuwing van haar pleegmoeder in - en nu ziet ze plotseling dingen die andere mensen niet zien.

Doodsbang dat ze bezeten is door een kwade geest, probeert ze een manier te vinden om alles terug te draaien. Maar dan hoort ze van een waarzegster dat ze de eeuwenoude gave van de Wachters heeft - een gave die was afgeschermd, maar nu is wakker gemaakt. Een gave waardoor ze geesten en demonen kan zien. En zij zien haar ook.
Eveline heeft maar 1 zorg deze zomer: in leven blijven.


Dat was het dan. Het is echt een super spannend/eng boek. De schrijfster heeft ook de serie Het Huis Anubis geschreven. En ze heeft ook VRijland geschreven. Ik hoop zooooo dat er een film komt van Sevenster!!! Er komen waarschijnlijk 3 delen van. Ik kan niet wachten..!

Reageer (2)

  • Egeltjexxx

    Ik heb nu ook gelezen, hij is echt heel cool:D

    1 decennium geleden
  • PorkPieHat

    Ik heb Sevenster nu ook eindelijk gehaald:D
    Ik ga hem in Frankrijk lezen, ik ben erg benieuwd:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen