Hi! :) Ik ben Mayke 11 jaar jong :p. waar ik een blog over schrijf? Idunno xP. je ziet het wel...
over mijn dagen denk ik.
Maarja jullie kennen me niet echt dus moet ik eerst maar wat over me vertellen. Jullie wisten al dat ik 11 jaar was en dat ik Mayke heet.. xD
Maarjaa... Ik hou van Tekenen en Schilderen, orpgs schrijven en piano spelen en offcourse.. Shoppen! :) Als ik geld heb dan he -haha- Op dit moment heb ik een fase die weer terug is gekomen. HOE OVERLEEF IK -boeken-. Omgg xD. Ik heb een Hond lady, mini hondje :p but cute :#.

Maar wat ik niet moet vergeten ik ben geädopteerd uit China :).
Mijn ouders zijn intussentijd gescheiden. Ik heb een Stiefmoeder een zus en broer :p. En ik heb een stiefvader en een stiefbroertje.
Mijn beste vriendinnen zijn Sam en Carmen (L) maar hun zijn niet de enige die aardig zijn :). Annemar,Judith,Tara,Annegien,Jenna,Bente,Daan,Chrisje en nog veel meer maar ik weet ze zo snel niet eens! :o


Één van mijn bff's is helaas vertrokken twee jaar geleden naar kromeknie weetjewel dat kleine inniminipaatsjj. in Noord Holland.. :(
Maar niet dat onze vriendschap er dan minder op word xp.


Dont forgett.. Morgen mijn andere Bff overhalen om ook te gaan bloggen schrijven enzovoort op Quizlet.nl xP.
Zij houd ook van schrijven. En das nou juist zo leuk ! ^-^ Kunnen we samen schrijven.

We hebben vorige week Cupcakes gemaakt met marsepijn. Haha dat was een opwarmertje! Ofcoursee.. We gaan ook nog echt echt aan het werk.
Waarschijnlijk wel een keertje deze week. En als ze het leuk vind houden we samen of ik of zei of allebij er een blog over xP.
++ Fotos :).

Eigelijk is dit een soort dagboek alleen dan een open dagboek :).
Hier kan iedereen het lezen. En mijn broer kan dan niet meer in mijn oude slordige diddle dagboek kijken xP. Want njah. Nu is het niet meer geheim dus vind ie het stom denk ik xP.

Ik ben heel nieuwsgierig of dit word gelzen!
Willen jullie mischien reageren??

Alsjeblieft niet van die rare vervelende opmerkingen! :)


xx-Mays.


ps; Mays is mijn afkorting
pps; het staat voor mayke su feng xing :)
ppps; Thenks voor lezen ;D.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen