Hi Peeps!
Ik kreeg dus een nieuw idee voor een story ~mede met dank aan Gossip Girl, en nog een ander boek *kuch, kuch*~ maar goed, ik ga hier even uitproberen of het wat wordt. Waarschijnlijk niet maar dan is er in ieder geval een hoofdstukje, right?

Het was zo'n lome zondagmiddag. Zo'n dag dat je met je vrienden naar Hyde Park gaat om te skaten en dan in het gras neer te ploffen. Zo'n dag om te shoppen en dan ijs te eten in een restaurantje, genietend van de zon op je gezicht. Zo'n dag om door de srtaten van Londen te slenteren en een ritje in de London Eye te maken...
Zo'n dag was het vandaag. Maar ik zat thuis, achter mijn computer. ja, ik weet dat het heel nerderig klinkt, maar ik had beslist een socialer leven dan alle tieners op mijn school bij elkaar! Nou ja, dat vond ik dan.
Volgens mijn moeder was ik steeds minder buiten en ging ik steeds minder met andere mensen om. Nou, ahum, dat klopte niet helemaal.
Ik hield een blog bij waarop ik over boeken schreef. Boeken die ik had gelezen, boeken die ik wou lezen, boeken die ik zou gaan lezen en boeken waar ik alleen nog maar van gehoord had.
En oké, soms blogde ik ook een héél klein beetje over mijn leven. Maar goed, aangezien dat niet al te interessant was verspilde ik daar liever niet al te veel woorden aan.

Ik ben Jenna Forge, een blond-niet-al-te-lang-meisje met een paar sproeten in mijn gezicht en blauwe ogen. En nee, ik ben beslist geen cheerleader type. Daar ben ik letterlijk te klein voor. Ik baal soms van mijn lengte, 1.58 maar...ik leef ermee.
Ik ben 17 jaar oud en zit op het Saint Gabriella, middelbare school. Mijn klas is best druk, en eigenlijk is de enige persoon met wie ik me nog een beetje verbonden voel Studie-Suzie. Ze is heel aardig hoor, als je eenmaal haar aandacht hebt -die gaat net iets te vaak uit naar haar wiskundeboek.
Oh, en de populaire kliek van de school zat ook in mijn klas: Shauna, Ashley en Bailey. Ik bemoeide me liever niet al te veel met ze, wat mij betreft konden ze wat minder make-up en wat meer verstand gebruiken. Misschien dat ze dan zouden begrijpen waarom hun wimpers soms uitval vertonen van al die mascara.

Tot voor kort was mijn leven niet heel bijzonder dus. En dan zeg ik tot voor kort. Want er brak een tijd aan dat daar iets aan dreigde te veranderen. En dat gebeurde ook. Er kwamen vijf nieuwe jongens bij ons op school; Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam. En raad eens in welke klas? Shauna had namelijk drie meisjes weg weten te pesten, er was een jongen die ging verhuizen en een jongen die het in onze klas niet meer zag zitten en naar een andere school ging. Okéé. Het was al met al heel vreemd toevallig, naar mijn mening. Maar de rest van de klas bleek er totaal geen moeite mee te hebben, nou zeg ik je!

Ik besloot erover te gaan bloggen, maar dan voor de veiligheid onder een andere naam. Zo ontstond de "Gaby High Blog" Ja ik weet het. Het is een stomme naam! Maar goed. Dit was mijn eerste bericht:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen