Stem SP bij de volgende verkiezingen voor een sociale en betaalbare oplossing van de crisis!
We leven op een planeet waar alles draait om geld, in een land waar alles draait om geld. Iedereen kijkt alleen maar naar zijn eigen portemonnee, vooral nu in deze economische crisis. Maar met egoïsme komen we niet verder. We hebben een regering nodig die zorgt dat iedereen erbovenop komt, en niet alleen de hogere salarissen.

Óók de mensen met een handicap of een ziekte moeten het kunnen redden in deze tijd. We moeten hun de zorg verlenen die ze verdienen. Even als de ouderen. Waarom zouden wij bezuinigen op de generatie die dit land voor ons heeft opgebouwd, om Brussel maar tevreden te stellen? Er moeten nodig maatregelen genomen worden hiertegen. Daarom minder Brussel en de AOW-leeftijd blijft op 65 jaar.

We moeten de aankomende generatie ook steunen, zij moeten straks al het werk overnemen. Maar dan moeten ze wel een mooie opleiding hebben gehad. Dat moeten we stimuleren. Kinderen moeten gemotiveerd zijn omdat zíj straks over dit land moeten kunnen sturen.

Daarom moeten we nu in gaan tegen Brussel, bezuinigen op (onnodige inzetting van) defensie en ook een verbod op overheidssteun aan voetbalclubs met financiële problemen invoeren.

Voor een sociaal Nederland stem SP op 12 september 2012!

Waarom u vooral geen VVD moet stemmen op 12 september
De VVD heeft veel onverantwoordelijke, ondoordachte en over het algemeen vreselijke plannen. Ze vinden het bijv. een goed idee om in de Randstad (in de natuur o.a.) dus te gaan bouwen. Blijkbaar gaat geld voor natuur (maar dat wisten we al van de VVD)! Ook willen ze amper wat doen met dieren welzijn. Het gaat hun allemaal vooral om het geld. Ze vinden de onmenselijke megastallen dus nog steeds een goed idee omdat het goed is voor de economie.

Zo willen ze (zijn ze al mee bezig) bezuinigen op zorg. Het eigen risico gaat dankzij de VVD en CDA komend jaar van 220 euro naar de 350 euro. Het ziek zijn wordt dus afgestraft! Hieronder valt ook een huisartsbezoek.

Ook vinden ze de Europese Unie met hun regeltjes nog erg belangrijk. Dan komt het erop neer dat we komend jaar (als de VVD zou winnen) onze economie kapot gaan bezuinigen om de 3% van Brussel te halen! Dit houdt in dat zieke mensen zieker worden, arme mensen armer, dierenleed doorgaat, maar rijke mensen rijker!

Sta hier tegen op! Wees sociaal, niet egoïstisch. En breng ook uw stem uit voor uw medemens! God heeft de mens gemaakt om voor elkaar te zorgen en niet om egoïstisch te zijn. Daarom hebben we de SP hard nodig! 12 september – stem SP!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen