De laatste tijd zijn er steeds meer quizzen/topics die bijvoorbeeld pesten tegengaan of iets over een bepaalde fandom zeggen, dat dat uit de hand loopt. Natuurlijk zijn er veel meer onderwerpen, dit zijn er een paar. Ik heb daar niks tegen, ik sta er juist voor de 100% achter. Alleen zijn er ook quizzen/topics die een beetje uit de hand lopen. Mensen die daar op gaan reageren, alleen maar om ruzie te zoeken. En mensen die daar dan weer op gaan reageren omdat ze het er dan weer niet mee eens zijn enz..



Natuurlijk reageren er ook gewoon mensen op, alleen om hun mening te geven, zonder slechte bedoelingen. Maar helaas wordt dat ook door veel mensen opgevat als iets negatiefs, alsof ze alleen maar ruzie zoeken, of aandacht willen terwijl dat lang niet altijd zo is.



Bijvoorbeeld iets over directioners. Veel mensen zijn fan van ze, maar lang niet iedereen en die mensen geven gewoon hun standpunt en daar is niks mis. En dan heb je 1 iemand, die er slecht op reageert, en dan wordt door een groep mensen gedacht dat iedereen het alleen maar zei omdat ze aandacht wilde of ruzie zochten, terwijl dat helemaal niet zo is.



Wat ik met deze blog probeer te zeggen is: Iedereen heeft zijn eigen mening. Of je het er nou mee eens bent of niet, je kan niks tegen de mensen doen die er iets anders over denken dan jij. Maar als er dan mensen zijn die hier meteen ‘misbruik’ van gaan maken door slecht te reageren alleen om aandacht of ruzie te zoeken, vind ik dit nergens op slaan. Houd dan je mening voor je. Quizlet wordt er heus niet gezelliger op als iedereen hier ruzie op gaat zoeken.



Ik weet heus wel dat lang niet iedereen dit doet, maar toch is er een groep die dit jammer genoeg wel doet, en hierdoor quizlet vaak ongezelliger maken.



Ook hier zullen misschien mensen op reageren die het er niet mee eens zijn. Maar dit is mijn mening. Mijn standpunt. Ik doe dit niet om ruzie of aandacht te zoeken, maar ik wilde dit aan iedereen melden.





Voor iedereen die het zich afvraagt: Ja, dit was eerst een quiz, maar ik heb hem om moeten zetten naar Blog.

Reageer (1)

  • Peperoni

    Ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Ik meen het echt. Waarom ruzie zoeken? Online durven mensen veel meer te zeggen en veel sneller ruzie te zoeken dan dat ze face to face zouden doen. En ikzelf ben ook een directioner, maar ga ik daarom non-directioners beoordelen? Neen, natuurlijk niet. Ik weet dat het vaak gebeurd ondanks mensen steevast zeggen dat ze het niet doen.
    Ach ja, wie ben ik om deze dingen te zeggen hé? (;
    Ik vind dit wel een goede blog. Ik apprecieer mensen die hun mening openlijk durven verkondigen. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen