Plaats hier je reclame voor stories. Ik heb niet echt een voorkeur voor een onderwerp en zal alles lezen en beoordelen, daarna kijk ik zelf wel of ik een abo neem.

Reageer (17)

  • Scandicy

    Voor als je ooit een cover nodig hebt... Hier is mijn coverstore-topic!
    Klik!

    8 jaar geleden
  • Semantiek

    Ik ga snel beginnen met een OP-story. Ik hoop dat je het leuk vindt!
    Groetjes Rosanne

    Once upon some frozen yogurt

    8 jaar geleden
  • Grace

    Hallo,

    Ik doe mee aan Story of the Year 2016 en aangezien ik het niet zo op de Spotlight betaalmiddelen heb, besloot ik om via deze weg reclame te maken voor mijn verhaal Zoet Water
    Korte inhoud: Sinds mensengeheugenis lokken de Kelpies mannen, vrouwen en kinderen naar de Schotse meren en rivieren. De vrouwen, op het land vermomd als witte merries, zijn de enige wezens die vrij kunnen reizen tussen de wereld van de mensen en die van de Kelpies. De slachtoffers worden naar de wereld aan de andere kant van het water gebracht via de waterpoorten. Daar aangekomen dienen ze voor de rest van hun leven als slaaf of werkkracht te werken. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de prins Kaiden in haar val...
    Genre: fantasy (AU-universe)


    Reacties en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Het doel is namelijk om tegen eind november 40.000 woorden te hebben geschreven.

    Veel liefs,
    L.

    8 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Hallo,
    Mijn story doet mee aan SOTY(Story of the year). Ik heb wat motivatie nodig, nou ja, eigenlijk niet. Ik ga eerlijk tegen je zijn:
    Mijn concurrentie is veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te goed en ik maak ook geen schijn van kans te winnen (': (dus ik zou wel een kijkje bij hun story nemen, ze zijn super goed). Maar misschien vind je mijn story wel leuk dus... Klik!



    "Amicitia, tijd is slechts een illusie, een fout van onze voorouders. We kunnen het nu niet meer veranderen, maar we kunnen het negeren..."


    "Waarom zou ik afscheid van je nemen? We ontmoeten elkaar opnieuw, alleen niet morgen, maar gisteren..."


    "Soms lopen dingen anders dan je gedacht had, maar dat is geen reden om op te geven..."


    "Jij Amicitia bent bijzonder, jij behoort tot de uitverkorenen. Alleen moet je daarvoor wel één ding doen, iets dat in jouw ogen onmogelijk lijkt te zijn..."

    Amicitia word geboren in Ierland. Haar vader is dood, haar moeder mishandeld haar en daarom loopt ze weg als ze veertien jaar is. Ze vestigt zich bij een groepje vrienden en denkt gelukkig te zijn. Maar als één van die vriendinnen ernstig ziek word en nog één wens heeft, is ze vastbesloten die te vervullen. Daarvoor moet ze op reis, alleen die reis verloopt heel anders dan ze gedacht had...

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen