Hiiyaa folks,
leuk dat jullie mijn blogje aanklikken. Ik ben dus Pasqualio, meer hoef je op het moment niet over mij te weten. Toch wil ik je best wat delen. Mijn nieuwe verhalen, namelijk. *Nu denk jij; right, what the hell, reclame maken voor je eigen verhalen op je blog, are you freakin' kidding me? En dan zeg ik op mijn beurt; Jeb. Iets in die richting. En toch ook totaal weer niet. Ik wil er iets over kwijt, je kiest lekker zelf of je 'm gaat lezen. ^^* Duss, mijn nieuwe verhalen. What's so special about it? Nou, wat dénk je? Het zijn mijn verhalen. Die zijn uniek. Net zoals elk verhaal uniek is. Ik hou van schrijven, really. En al helemaal over onderwerpen die ik ontiegelijk boeiend vind.
Helaas is het momenteel zo dat ik meer inspiratie voor het gedeelte 'It's all about me' heb. Komt omdat ik dat personage door en door ken, en de hoofdpersonage('s) van Self Harm |; Losing Someone, nog niet helemaal. Toch heb ik de grootste verwachtingen van Self Harm. Het wordt een serie waarin Jenna gevolgd wordt. Het enige wat ik kan verklappen is dat het een heftige serie wordt en als je niet tegen bloed en de waarheid kan, dat je hem beter maar niet kan lezen.
Goed, afgezien van dat allemaal; 1-Direction, Justin Bieber, Harry Potter, Twilight én The Hunger Games. Dat zijn onderwerpen waar mijn verhalen niet over zullen gaan. Ik ben een 'The Hunger Games'-fan, maar tot op zekere hoogte. Ik ga geen fanfiction schrijven op een boek. Ik evenaar de style van de schrijver nooit en daarom doe ik het liever niet. Gone (je weet wel, Gone, iedereen boven de vijftien verdwijnt?) is wel een onderwerp waar ik ooit een Fanfiction over wil beginnen. Gone bevat personage's die wij nog niet kennen, en dus naar onze handen kunnen zetten. Iets wat ik ooit ga doen. Maar niet nu.
Ook heb ik een ellenlang vampierverhaal. Ik schaam me ervoor. Hoe lang deze ook mag zijn, ik plaats hem niet op Quizlet. Vampiers, weerwolven, popsterren en dat soort geneuzel zijn NOT DONE. Niet voor mij.

Goed, genoeg geleuter over mijn schrijven en niet schrijven.

See ya laterz, guys! (Enne, kijk voor de lol eens naar PewDiePie )

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen