Weetje, veel mensen hebben dit wel eens verteld. Veel mensen hebben het erover op dit moment. De harde waarheid dat het 'fandom' van One Direction niet meer leuk is als het zo door blijft gaan.

Ze zeggen dat je een 'Directionater' bent als je niet hun DVD hebt, als je ze nog nooit ontmoet hebt of als je nog nooit hun concert bent geweest. Het is werkelijk waar 'Terrible'. Waar in Godsnaam haal je het lef vandaan om zoiets vreselijks te zeggen. Zo was 'Kill Directionaters' een wereldwijde trending topic. Mensen, hoe verschrikkelijk kun je zijn? Directioners die dit doen: Ik ben werkelijk teleurgesteld in jullie. Weetje wat? Jullie maken deze 'Fandom' een regelrechte hel. Het gaat toch om de muziek? Niet om de looks, en dat soort dingen. Als je fan bent moet je kunnen genieten van de muziek, misschien een beetje van de jongens, maar vooral om hun fucking muziek! Snappen sommige mensen dat soms niet? Als je zo snel kunt oordelen over een bepaalde 'Directionater' dan verdien je het gewoon niet om een fan te zijn. Want fans geven om elkaar, hebben respect naar elkaar toe. Maar blijkbaar hebben sommigen dat niet. Elke dag word deze 'fandom' erger en erger. Schaam je ervoor! Fans schelden elkaar uit, denken dat One Direction hen leuker vind. Ze noemen zich 'Naam''Styles'. Zo bijvoorbeeld. Een simpele les: Ze zijn van niemand, oke!?

Plus: Hoe denk je dat de jongens hierover denken? Denk je soms dat ze trots op je zijn? Dat ze je nu echt gaan waarderen? Dat dacht ik niet. Directioners gaan steeds verder. Ze graven in hun persoonlijke leven. Ze doen steeds raardere dingen om in contact te komen met hun 'lievelingsband'. Ze breken One Direction. Denk jij nou echt dat Louis het leuk vind dat je nare dingen zegt over zijn vriendin? Als hun happy together zijn, hoor jij ze te steunen. It's fine. Punt.

Als het zo doorgaat, heb ik straks echt een idee dat ze sneller uit elkaar gaan...

Als jij mensen 'Directionaters' noemt: 'Please, shut up and get a life'.

Mijn hart is gelucht.

Ps. Het maakt me niet uit hoe je nu over me denkt. Het is mijn mening.

X

PS. Het is niet te bedoeling dat JIJ je als goede Directioner aangesproken voelt. Het is meer bedoelt voor de echt ergere soort, als je snapt wat ik bedoelt.

Reageer (1)

  • Hamilton_

    Ik ben eht met je eens!(:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen