Deze blog gaat over ene nare droom die ik heb gehad.
Het was nog geen twee weken geleden en ik sliep diep.
Ik droom. Het begint fijn.
We gaan een boot tocht maken en onze leiding brengt me collega’s naar de boot. Ik ga niet mee omdat ik denk dat ik niet pas. Ik wacht op het bedrijf zelf. Ze rijden weg en ik kijk ze na. Als ze bij de brug zijn slaat de schrik me om het hart. De wielen breken aan een kant af en de auto spint. En beland op zijn kant in een greppel. Ik ren erheen samen met ene jongen waarvan ik niet weet waar ie vandaan komt. Maar vertel hem dat hij naar de auto moet rennen en ik ga hulp halen op me werk. Zo gauw ik er ben wil ik naar de vrouw van me baas rennen, maar kan er niet vinden. Ik vraag aan verschillende collega’s waar ze is. ze is in bespreking en kan me niet helpen. ik vraag dan de interieurverzorgster maar. Ze rent er ook heen .
Ik heb nooit geweten hoe iedereen eraan toe was. Het ene moment zaten we in een roeibootje en het andere zaten ze weer in de auto.
Afgelopen vrijdag gingen we echt de boot tocht maken. Ik stapte in en we reden weg. De paniek sloeg me om het hart. Nu zat ik wel in de auto en wat als me droom uit zou komen? De auto draait de weg op en gelukkig de andere kant op.
Er is niks gebeurd.

De droom maakt me nog steeds bang als ik er aan denk. brrr

Reageer (1)

  • Kweenie

    idd je srik je de pluris.
    je hat idergeval geen visioen om dat je net wat je zegt zelf ook in de auto stapte. en in je droom ging je niet mee.

    maar ik zal ook wel srik hebben hoor.(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen