Heyy,

WOoow, mijn eerste blogberichtje 0___0, hahah.
Ik heb al een beetje verteld over mezelf, dat ik van schrijven hou enz. en dat ik bijna 17 ben ;). Ik dacht dat ik het, voor geïnteresseerden, wel wat uit kon breiden.

Ik ben dus Jordan, ik ben geboren op Curacao, en toen ik acht was teruggekomen naar Nederland. Mijn moeder is Nederlandse en mijn vader is een antilliaan. Ik heb een broertje van zeven, hij is wel in Nederland geboren.

Volgens veel mensen ben ik niet het standaard meisje,ik heb nogal droge, sarcastische humor, en je moet er maar van houden. Verder zeg ik vaak eerst en daarna denk ik pas na, dus soms floepen er gewoon wat dingen uit. Toch ben ik best onzeker, en dat is het enige wat ik graag aan mezelf zou willen veranderen.

Ik zit nu in vwo5, en hopelijk ga ik over dit jaar, alhoewel dat nog niet helemaal zeker is.

Ik heb sinds een aantal weken, behalve mijn ultracrushes op Harry Styles en Taylor Lautner, een nieuwe [om niet te zeggen bereikbare]crush, en hopelijk is het wederzijds (A).

Behalve creatieve dingen vind ik het ok echt geweldig om gewoon met vrienden thuis een beetje te hangen, leuke dingen te doen of met ze uit te gaan. Vooral dat laatste bevalt me erg goed.

Als je iets wil weten, mag je gerust vragen, en ik hoop dat jullie mijn verhalen enz. leuk gaan vinden!

xoxox

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen