1
Zana kwam de kamer met allemaal Spongebob posters op de muur binnengelopen. Ze sloeg haar handen verbaasd voor haar mond toen ze Justin zag staan in de kinderkamer van haar en Justin’ kind Twan. Ze keek naar zijn blote rug. Hij draaide zich om en glimlachte naar haar. Haar blik dwaalde naar beneden en bleef haken op zijn uber sexy roze ballenknijper. “Justin.” Mompelde ze verontwaard. Hij knielde zich voor haar neer en haalde een bos met roze rozen achter zijn rug vandaan. “Voor jouw sexy.” Zei hij met een wenkbrauwiebel. Zana pakte de rozen aan en snoof de geur op. Opeens voelde ze zichzelf een beetje duizelig worden. Haar hoofd werd lichter zoals zij dat beschreef. Toen ze bijna omviel ving Justin haar op. “Ik wil nog wel een Bieberkind maken, raw.” Zei hij met een paar sexy woorden. “Ik weet niet Justin.” Mompelde ze terwijl ze zichzelf nog steeds licht in haar hoofd voelde. “Maar ik wel.” Hij sleepte haar mee naar haar eenpersoonsbed toe en duwde haar erop. “Raw.” Zei Justin bijtend op zijn lip. Zana keek op en zag in de deuropening een andere man staan. Haar ogen werden groot toen ze zag dat het Jan Peter Bakenende was. “Ik wil…” begon hij formeel te praten. “Zien hoe een nieuwe superster word gemaakt.”.

2
“Ik wil niet!” riep Zana eigenwijs. “Waarom niet schatje?” “Omdat ik van Spongebob hou.” Mompelde ze. “Van Spongebob!” riep Justin kwaad. Zana knikte bescheiden. “Maar ik dacht dat ik en jij.” “Pardon, beginnen jullie nog?” vroeg de ex-minister president toen hij zo’n paar minuten op een stoel was gaan zitten met popcorn in zijn handen. Zana keek hem fronsend aan. Daarna keek ze weer recht in de bruine ogen van Justin. Er viel een korte stilte. “Daar heb je Sletena!” riep Zana hard. “Waar?” riep hij bang. “Buiten, onder het raam!” Loog ze. Justin kroop van haar af en sprintte zowat naar het raam toe. Zana stond snel van het bed af en rende de kamer uit. “Uh hallo!” riep meneer Balkenende nog. Zana negeerde hem. Nadat Zana nog Twan had meegenomen rende ze de trap af. “Zana!” riep Justin hard. Maar Zana kon snel genoeg uit het huis ontsnappen. Ze rende door de straten heen en botste toen hard tegen iemand aan..

3.
“AAAH ZANA!” Zana keek verbaasd naar het meisje dat voor haar stond. “Wie ben jij?” vroeg ze verontwaard. “Ken je me niet meer?” “Heb ik je ooit gekend dan?” Ze knikte vrolijk. “Misschien weet je weer wie ik ben als ik zeg met wie ik getrouwd ben?” “Wacht, jij bent al getrouwd? Hoe oud ben je wel niet?” “Je bent toch ook al getrouwd met Spongebob?” “Uhm ja.” Mompelde Zana ongemakkelijk. “Met wie ben je dan getrouwd?” vroeg ze nu nieuwsgierig. Ze kreeg een glimlach op haar gezicht. “Met Chaz Somers.” Zana keek haar fronsend aan. “Wie is Chaz Somers in vredesnaam?” “Hij!” Het meisje wees naar een jongen die in een gele ballenknijper richting hun kwam gelopen. “Ik ben aan het vluchten voor hem.” Fluisterde het meisje in Zana haar oren. “Maar waarom dan?” vroeg Zana fronsend. “Jullie zijn toch getrouwd?” Ze knikte. “Maar hij wil een Somerskind gaan maken met Kenny erbij. “AAAAH!” schreeuwde Zana hard. “Kenny?” Vroeg ze verbaasd. Ze knikte. “Yasmien, wie is jouw vriendin daar.” “Oh dit hier is Zana.” Antwoordde Yasmien. “Wait, hoe ken jij mijn naam?” schreeuwde Zana niet snappend. “Zana, wie is dat meisje naast je.” Zana draaide zich om en zag Justin achter haar staan. “RENNEN!” schreeuwde ze hard. Ze pakte Yasmien haar hand vast en trok haar mee. Gek genoeg bleven de jongens – met de ballenknijpers – gewoon op hun plek staan..

4
Uitgeput stonden Zana en Yasmien stil bij de grote mega computer. “Kom, zullen we op tinychat gaan?” riep Zana vrolijk. Ze typte tinychat.com/quizletbeliebers in – door steeds naar een andere toets te springen op het mega grote toetsenbord – en Yasmien sprong op de linker knop van de mega grote muis. Zana sprong op de toetsen die samen het wachtwoord Quizlet vormde. “Eh kijk al onze Quizlet vrienden zijn online!” riep Zana vrolijk. Ze zette de megagrote webcam aan en zwaaide naar haar Waka Waka maatje. “Marloes, dansen!” riep ze. De muziek begon te starten en Zana begon te dansen op het Waka Waka lied. Marloes deed met haar mee. “ZANA!” werd er geroepen. Ze keek opzij en zag daar hun weer aankomen lopen. “IK MOET GAAN!” riep ze nog naar iedereen toe waarna ze weg rende en Yasmien – die nu gevangen was door Chaz – achterliet. “Zana, wacht nou!” riep Justin. “Zana wacht!” riep Justin toen de afstand tussen hun in steeds groter werd. Zana draaide zich om en keek naar Justin die helemaal voor over gebogen stond nog steeds alleen in zijn ballenknijper. “AAH LEKKER VOOR JE! MOET JE MAAR EEN BETERE CONDITIE HEBBEN” riep Zana vrolijk toen ze haar tong naar hem uitstak en daarna vrolijk weg huppelde..
.

5
“Justin!” riep Zana hard door de straten heen. “Justin, waar ben je?” riep ze telkens opnieuw. Ze sloeg haar handen voor haar mond toen ze midden op straat een jongen zag liggen. Ze sprintte er naar toe. “Justin!” de jongen draaide zich om. Ze keek hem fronsend aan. “JIJ BENT JUSTIN NIET!” riep ze kwaad toen ze zag dat het Octo was die als Justin verkleed was. Dus alleen een roze ballenknijper aanhad. Ze keek vooruit door de straat en zag onder een lantaarnpaal iemand anders liggen. Ze liep over Octo heen en sprintte naar het andere persoon toe. “JUSTIN!” riep ze hard toen het nu wel echt Justin was. Hij keek haar vermoeiend aan. “Zana?” Ze knikte en knielde voor hem neer. “Heb je het koud.” Vroeg ze bezorgd toen ze over zijn blote buik heen wreef. Hij knikte. “Ik denk dat ik maar is kleren moet aan doen.” “NEE DACHT HET NIET!” Justin keek haar nu verbaasd aan. Zana zuchtte zachtjes. “Ik weet wel een andere manier om je warm te krijgen, raw.”

Reageer (1)

  • Yasmien

    Hahahaa, ik vond en vind dit story altijd al perfect. En Guess what, mijn naam staat er ook bij. Je bent ook een geweldige schrijver meid. Hahhaa, xo loveya

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen