Hoi allemaal,

Allereerst wens ik jullie natuurlijk een GELUKKIG NIEUWJAAR! Ik hoop dat jullie allemaal een hele gezellige avond hebben gehad gisteren, ik in elk geval wel. Niets bijzonders hoor, gewoon met vrienden en familie, maar er hing een fijne sfeer en iedereen had het naar zijn zin. Iets minder leuk ws het vuurwerk opruimen vanmorgen, wat ons mam noodzakelijk vond...-.-'
Maargoed, dat is nu ook alweer achter de rug. Volgens mijn horoscoop uit de CosmoGirl zal 2012 mijn jaar worden -ik hoop dat dat klopt! Toch verwacht ik niet dat dat vanzelf zal gaan, ik denk eerder dat je er zelf een geweldig jaar van moet maken. Natuurlijk zullen er misschien leuke dingen gebeuren waar ik zelf geen invloed op heb, maar toch. Als ik een jaar lang niks uitvoer, zal het echt geen topjaar worden hoor, wat mijn horoscoop ook zegt. Gelukkig heb ik de wil om er iets moois van te maken, nu de moed nog ;)
Dus, bij deze mijn advies: maak er wat van! Blijf niet op je luie gat toekijken wat 2012 je te bieden heeft, want dan wordt het niks. Sta op en maak er wat van! Doe dingen die je al heel lang wil doen, kom voor jezelf op, neem genoeg rust en vooral: geniet! Persoonlijk geloof ik er niet in dat in 2012 de wereld vergaat, maar toch kan iedere dag je laatste zijn, je weet nooit wat er op je pad komt. Dus stel dingen niet zo uit en leef elke dag alsof het je laatste is.
Heel veel plezier, geluk, succes, gezondheid, vriendschap en liefde toegewenst in 2012.

XXX

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen