Hallo allemaal,

Vandaag is het dan zo ver: het is alweer 31 december. Vanavond is het oudjaarsavond. Oliebollen, vuurwerk, familie/vrienden en natuurlijk... goede voornemens.
Ik weet nog dat ik voorgaande jaren echt hele waslijsten aan goede voornemens had, waar ik na 1 januari niet eens meer naar omkeek. Dit jaar is het anders. Haha, nu denk je misschien dat ik bedoel dat ik er dit jaar wel naar om zal kijken, maar ik bedoelde eigenlijk dat ik nog helemaal geen goede voornemens heb bedacht.
Goede voornemens zijn leuk, als je er ook echt iets mee doet, maar in mijn geval heb je er dus echt geen zak aan. Daarom heb ik besloten even stil te staan bij het afgelopen jaar, bij wat er al gebeurd is, in plaats van bij wat er misschien nog gaat gebeuren. Om gewoon even terug te gaan naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar, maar ook zeker naar de dieptepunten, om daarvan te kunnen leren en het in 2012 beter te doen. Natuurlijk heb ik niet op alle dieptepunten invloed gehad, maar dat betekent niet dat ik ze zomaar zal vergeten.
Hoe dan ook, de leuke dingen mogen natuurlijk ook niet vergeten worden, niet alleen omdat ik dat dan hetzelfde kan doen in 2012, maar vooral omdat het fijn is om goede herinneringen naar boven te halen.
Als jij wel aan goede voornemens doet, wens ik je heel veel succes, en natuurlijk ALLEMAAL EEN HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR!

XXX

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen