Heey mensen!

Vandaag (of in ieder geval de dag waarop ik dit geschreven heb) is het 23 december, en het begin van de kerstvakantie! Wat dit betekent voor mij is "hard werken" om school in te halen en fijn een dag doorbrengen bij mijn vader.
Maar ondanks dat mijn kerstvakantie misschien niet de beste wordt (dit geldt alleen voor het begin) wil ik niet zeggen dat ik een slechte tijd heb momenteel. Ik heb mijn zware week van diep denken voor de komende tijd weer achter de rug en het is tijd om verder te gaan met leven. Voor mijn gevoel ben ik weer meer aanwezig bij vrienden en thuis (ook al veroorzaakt die laatste soms een beetje ruzie) en nu een vriendin van mij weer een vriendje heeft om af te lebberen zijn er ook weer genoeg goede momenten voor een pesterijtje. Kort gezegd, ik zit weer lekker in mijn vel (voorlopig).

maar hoe gaan we nu verder? Nou, ik weet het neit echt, aangezien ik verder weinig te melden heb. Ik zou kunnen zeggen dat ik het gevoel heb dat ik misschien mijn oog heb laten vallen op iemand, maar aangezien er ook praatgraage vrienden zijn die deze blog lezen, geef ik niet meer details. (sorry guys, personal business) Niet dat er veel meer te vertellen is, omdat ik het niet eens zeker weet. Het is ontstaan door een (zo leek het in mijn ogen tenminste) rare staarsessie. Maar verder blijft mijn mondje dicht.

Nou, mochten jullie mij bijzonder blij willen maken, maak dan een beetje reclame, en laat me anders ook even weten of jullie last hebben van personal business (dit kan vanalles zijn) OF je kunt me helpen met flirten ;)

doeiiiii (doeg)

Reageer (1)

  • Blight

    Just 1 word: WHO?
    straks langer commenteer :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen