Heey mensen!

Life goes on, en nu All Time Low op mijn oren knalt heb ik weer genoeg energie voor een nieuwe blog. En ik weet niet of het iemand is opgevallen maar ik denk -IK DENK- (nee echt serieus) dat quizlet nogal vol staat met One direction. (SHOCKERRRR!!)

En nu heb ik werkelijk niks tegen de jongens, en van hun muziek weet ik ook niets... Het zijn natuurlijk ook maar jongens die toevallig succes vinden met hun "compleet hotte" lijven. (... Geen mening...) Maar ik snap niet waarom meteen IEDEREEN met een verhaal van hun (soms nogal vreemde) fantasieën moet komen, en dat ook AL deze verhalen goed worden gevonden. Zijn de meisjes van deze generaties een soort van Slet-bots die activeren bij een "mooi" gezicht. Het zijn ook maar mensen. En daarbij toch wel onbereikbaar.

Wat ook best "vreemd" is hier zijn de 'Seven minutes in heaven' quizzen. Oké, leuk en aardig. Maar neem de eerste de beste die je ziet. (oftewel scroll naar het populaire quizzen scherm). Dat sommige fans alles zouden willen doen voor een moment alleen, hoeft niet op deze manier omschreven te worden. Ookal is het je idool, zou je het echt geweldig vinden als die hand meteen onder je shirt verdwijnt? (Dit staat letterlijk in de uitkomsten, ik doe mijn research :P)

Nu wil ik niet zeggen dat ik het beter zou doen of dat iedereen spontaan moet kappen. Nee, ik ga geen haat verspreiden. Maar is zo'n trend eigenlijk nog wel leuk als iedereen het doet? Is het dan niet een gewoon verhaal? Nog even en ik zou zeggen dat ik de verhalen over Justin Bieber begin te missen... (En even voor de duidelijkheid ik ben absoluut GEEN BELIEBER)

Nou, laat anders even weten wat jullie van dit alles vinden, ik ben wel benieuwd. En anders mag je me altijd vertellen wat jou favoriete band is, ik ben op zoek naar nieuwe muziek.

En nu zeg ik:

Doeiiiii(doeg)(doeg)(doeg)(doeg)(doeg)(doeg)

Reageer (2)

  • Acadia

    Brilliant!
    Dat was precies wat ik dacht toen ik de nieuwsbrief van deze week zag...

    Voor muziek: Chameleon circuit, the verve, SuG, Antic Cafe, the Dubliners of misschien Alex Day of Eddplant.
    Allemaal heel verschillend maar allemaal echt heel goed!
    (nieuwste nr van Alex Day staat op m'n profiel, so... ^^)

    1 decennium geleden
  • Blight

    cooooole tiiiitel
    i hate the hypes....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen