Bij mij op school is het deze week Proefwerkweek.
Wat zo'n beetje neerkomt op: stressen, leren, heel veel chocola eten tegen de stress, vriendinnen aanhoren die ook gestresst zijn, en nog meer leren.
Ik denk dat iedereen het wel herkent. De vriendinnen die naar je toe komen met het klaagzangetje: en ik moet DIT nog leren, en ik moet DAT nog leren en ik krijg het echt NOOIT meer af. Terwijl je zelf denkt van: mens lig niet zo te zeuren. Het feit is, we doen het zelf ook. Een paar uur later zul je zelf naar een vriendin lopen, je Uber dikke samenvatting laten zien en beginnen te sputteren dat het toch echt te veel is en dat je het niet snapt.
In deze week zul je echt elkaar niet zo nauw moeten nemen, zeker niet als je snel geirriteerd bent door mensen die denken dat ze het altijd erger hebben. Wat wel mooi is, is dat de mensen die het meeste klagen daarna de mensen zijn die het blij'ste zijn als hun proefwerk of examen goed is gegaan. Dan zie je ze bijna gaten in de lucht springen. Figuurlijk dan hè.
Zelf maak ik er me niet zo druk om. Ik kan niet meer doen dan mijn best, en af en toe een keertje klagen doe ik vast ook wel ^^

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen