Heey mensen!

Voor degenen die het nog niet weten, er is een wedstrijd voor columnisten aan de gang! Dankzij een waardevolle tip doe ik ook mee en ik hoop dat ik gekozen word! Het lijkt me geweldig om alles af te kunnen kraken en dan de meningen te horen van 50 mensen!
Maar ik laat alvast weten, dat dit niet betekent dat ik stop met bloggen schrijven! Nee, een column is iets heel anders dan een blog. Een column bevat een waardevolle les, spreekt algemeen en verpulverdt geen ego's.
Ik weet niet wat of het is toegestaan een beetje reclame te maken voor jezelf als columnist, maar ik hoop van wel. wellicht levert zo'n baantje me wat meer lezers op. Ik schrijf tenslotte niet alleen voor mezelf.

Maar voordat ik mmezelf weer te hoopvol en vrolijk maak (goh klinkt dat ff emo xD) moet ik natuurlijk wel eerst het baantje krijgen! Ik ben zekerweten niet de enige die zo'n ereplekje zou willen. Wat mij een probleem lijkt is mijn leeftijd. Misschien hsd ik er niet in moeten zetten dat ik 14 ben. KUT!

Nou, deze blog was een beetje hopeloos, maar dat kennen jullie al van mij. Even geen flauwe grappen dit keer, behalve de emo grap, dit was meer een behind-the-scenes van wat ik momenteel doe. Ik beloof, de volgende wordt beter, als jullie 2 dingen voor me willen doen:

1) Spread the word! Maak reclame(H)(flower):$
2) Laat in de reacties weten wat voor advies je nodig hebt, je mag me alles altijd vragen!

Reageer (2)

  • Befree

    hier reactie van vriendin van specter idd talentvol

    1 decennium geleden
  • Blight

    *gaat je aanbevelen bij andere quizletters*
    en advies??? XD
    tja....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen