Muziekkamp was geweldig en dat allemaal dankzij Nuri. De fantastische dirigent van groep 3. Hij is enorm vriendelijk, grappig en hartverwarmend. Toen ik hem voor de eerste keer zag, was ik de eerste die door had dat zijn naam "Nuri" was en dus niet Joeri. Hij kwam over als een sympatieke kerel.
Bij de eerste repetitie, keek hij verbaasd naar mij en knipoogde hij af en toe, hij keek ook altijd naar mij als hij iets positiefs zei. Hij vroeg zich af welk meisje er met een dwarsfluit voor hem zat en was verwonderd dat dat meisje zo goed haar partituren kon zichtlezen en spelen.
Nadien heeft hij vaak naar me geknipoogd.
Toen de anderen gingen zwemmen, mocht ik niet mee door mijn ontstoken ribben (pijnlijk!). Ik ging studeren in het leidingslokaal waar Nuri en Bram muziek aan het schrijven waren. Er stond jazz-muziek op, ik zei dat dat mij stoorde omdat ik klassieke muziek gewoon ben. Bram zette toen klassieke muziek op.
Na het swingpaleis, kwam Nuri zelf naar mij en vroeg wat er was. Hij zei dat ik hem alles mocht vertellen. Ik heb hem dan gezegd dat ik problemen had met disco-lichten want dan moet ik denken aan enorme vernederingen. Hij reageerde licht geshokeerd, maar zei dat het goed was om daarover te praten. Toen vertelde hij mij, wat voor een mooi, fantastisch en getalenteerd meisje ik ben. Hij zei ook dat toen ik aan het studeren was, hij aan zichzelf moest denken. Ik deed hem dus denken aan hemzelf. Hij zei dat hij hoopte dat ik me door dat gesprek beter zou voelen.
De volgend avond was de bonte avond. Ik heb toen een liedje gezongen a cappella in de micro. Toen ik tegen Nuri zei dat ik dat effectief ging doen, keek hij mij verbaasd aan en gaf hij mij een high five. Hij glimlachtte weeral naar mij.
Ik heb toen twee keer naar Nuri gegaan toen hij iemand vroeg om mee te slowen. Tijdens de derde slow ging hij naast me zitten, ik vroeg of hij met me wilde dansen, hij zei dat hij te moe was en liet me dansen met Bram. Nadien ging hij wel dansen met twee andere meisjes.
Tijdens de kusjesdans heeft hij mij wel 1 keer gekust. Ik kreeg de kans niet om hem te kussen, want hij stond altijd samen met mij in het midden en ik denk dat hij mij een beetje probeerde te ontlopen. Dit vermoeden werd bevestigd tijdens de laatste slow.
Die avond heb ik wel de beste avond van mijn leven gehad, ik had niet geweend, of emotioneel ingestort. En toen ik even moest denken aan die vernederingen, dacht ik al direct dat de jongen die me dat aandeed, zou willen dat ik me goed zou voelen en dat ik daar niet aan zou moeten denken.
De dag nadien heb ik tegen Nuri gezegd dat dat de beste avond van mijn leven was omdat het de eerste keer was dat ik kon dansen zonder te wenen. Hij zei dat hij blij was voor mij en dat hij hoopte dat er nog zo'n avonden voor mij zouden komen.
Tijdens de generale repetitie was hij aan het dirigeren met mijn balpen van school. Ik vroeg me af of hij dat wel wist. Ik denk van niet.
Na het optreden, heb ik tegen hem gezegd dat hij een schatje is. Hij zei dat ik niet zo verlegen moest zijn. Ik schitterde en alle pijn verdween.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen