Vampire:
Een duister wezen, gehuld uit het diepste van de nacht. Komend van de duisternis van de Satan zelf. Verdoemt om eeuwig rond te zwerven op de aarde, smachtend naar het bloed van weerloze zwakkere wezens. Om ze leeg te drinken en hun levens energie op te nemen in hun zelf. Om de wezens na afloop lomp te verwoesten, hun de hel in te sturen. Naar de plek waar zij vandaan zijn gekomen. Verdoemt om te branden buiten de hel, in het goddelijke licht van de dag. Verwoestend door het goede water, afstotend van het symbool der God. Gevreesd, gehaat en opgejaagd door hun prooi.

Werewolf:
Een kwaadaardig wezen, gesmeden in het licht van de maan. Kracht gegeven door een wezen dat er voor kwam. Vervloekt om met volle maan te verwoesten, vernielen en wezens te verslinden. Geen keten deur die gesloten is, geen keten die te sterk is. Het zal altijd verwoesten. Zij die opgejaagd word door zijn broeder, zijn zusters, zijn vrienden. In de nacht een monster van de dood en overdag een wezen in nood. Gevreesd door zilver en vol haat van pijn.

Phantom:
Een goed of kwaad wezen, gehuld in de nacht. te zien in het gebroken licht, vervult door lucht. Met krachten van de dood, met krachten van hen zelf. De macht om te verschijnen en daarna weer te verdwijnen. Zij die ze zien worden gek verklaard. Zij die ze voelen, worden goed begraaft. Gevreesd door zij wie ze waren, gehad door de reflectie van het leven. Gesloten op hun terrein, verwoest door het leven. Omringd door zij waar ze om geven, maar langzaam aan worden vergeten.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen