Heey mensjes!
Ik hou het zelf even kort vandaag, maar ik wilde even een demostukje laten zien. Dit stukje zit in de echte tekst maar jullie hebben verder natuurlijk GEEN ENKEL IDEE van wat er aan de hand is heaa?
ENJOY!


'Denk je dat het gewoon een grap was?' vroeg ik om de stilte te doorbreken. Joe haalde haar schouders op. Ze leek er niet zo bij met haar gedachten. Ik keek weer naar het uitzicht en trok me er weinig van aan. Op dat moment werd mijn aandacht naar iets heel anders in mijn blikveld getrokken. Er vloog iets laag over. Vast een vogel. Hoe meer de gedaante naderde, hoe meer ik begon te twijfelen over de grootte van de vogel. Toen hoorde ik een hoge krijs en de vogel dook op ons af. Op het moment dat begon te panieken beschermde ik mij gezicht met mijn armen en kon nog net zien dat iets de enorme vogel wegjoeg. Ik haalde mijn armen voor mijn gezicht weg en zag dat Joe een stiletto met bloed in haar hand had.
'Waarom heb jij een mes bij je?!' vroeg ik in shock. Joe draaide haar hoofd zo snel naar mij dat ik weer schrok.
'Ik wilde niet dat mijn ouders een van die dingen vonden...' zei ze kalm. Het duurde even voordat ik doorhad wat ze net zei.
'Wacht, dus je hebt er meer?' schreeuwde ik bijna.
'Alleen een paar stiletto's, een vlindermes en mijn dierbare kris...' antwoordde ze.
Opnieuw hoorde we de hoge krijs Joe trok me mee aan mijn arm. We renden terug richting ons huisje. Ik keek achterom terwijl ik rende en zag dat de enorme vogel vlak achter ons vloog. Het zou ons in gaan halen. Ik hoorde weer een krijs en gooide mezelf samen met Joe in het gras.
'Wat deed je?!' vroeg Joe boos. we krabbelden overeind en ik veegde mijn kleren schoon.
'Ik redde je facking leven!' zei ik licht geïrriteerd.

Reageer (1)

  • Acadia

    ^^ klinkt veelbelovend, love it!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen