Aloha iedereen!
Welkom bij mijn schrijvers ID. Omdat ik een schrijvers-ID op het forum nogal onhandig vind (daar raak je zo'n ding als niet-topicstarter zo snel kwijt) heb ik besloten een overzicht in een blogbericht te zetten. Dan hebben jullie (en vooral ik) gelijk een overzicht van alles waar ik mee bezig ben en mee bezig ben geweest. Dus, moesten jullie mijn schrijfsels interessant vinden, dan kunnen jullie hier een kijkje nemen. Veel leesplezier--and thank you very much for reading!
Liefs,
Meike

Afgerond

Runaway train [5-shot]
Runaway train never going back,
wrong way on a one way track.
Seems like I should be getting somewhere,
somehow I'm neither here nor there


A kiss in a closet [3-shot] | Tom Kaulitz
Eva Müller is een dertienjarig meisje dat erg populair is op school. Ze heeft een hekel aan dingen die afwijken van de rest: vooral de Kaulitz tweeling, twee jongens van veertien die een aparte kledingstijl hebben en zich bewust afzonderen met hun rare gedrag. Als ze op een dag door stom toeval wordt ingesloten in een berghok op school, samen met de oudste tweeling, Tom, dreigen ze een ruzie te krijgen die een complete ramp inhoudt...

Haar naam is Christine [10-shot] | Gustav Schäfer
Als Gustav Schäfer terugkomt na een lange, vermoeiende en zenuwslopende tour, treft hij een stapel post aan op zijn deurmat van hier tot in Jeruzalem. Het meeste lijken rekeningen te zijn, maar in een van de enveloppen zit een pakketje: een schrift en een korte brief. In het schrift blijkt een verhaal te staan dat alles in Gustavs leven overhoop gooit.

The Judas Kiss | Georg Listing
Eleonora is de vriendin van Nick, leider van een extremistische anti Tokio Hotel groep. Ze doen er alles aan om alles wat met de band te maken heeft zo goed mogelijk tegen te werken. Op het moment dat Tokio Hotel uitgenodigd wordt om te spelen op een muziekfestival in Berlijn, komt Nick met een plan om Tokio Hotel voor altijd kwijt te raken: hiervoor heeft hij Roos, Anninka, Melissa(meisjes uit de groep) en Eleonora nodig. Ze komen alle vier in aanraking met de vier leden, en als Eleonora goed met de bandleden op lijkt te kunnen schieten, doet ze er alles aan om Nicks plan tegen te werken. Maar die gaat daarom niet rustig aan de zijlijn staan toekijken…

When you say nothing at all | Gustav Schäfer
Woorden... Soms zeggen ze zoveel, terwijl sommige mensen dat niet kunnen. Zij hebben geen woorden nodig, althans, niet zoveel. Je kan tegen me zeggen, ik houd van je, maar hoeveel betekent dat nog als je twee dagen daarna weg bent, voorgoed. Zijn lach, de blik in zijn donkere ogen, die zeggen zoveel meer dan vier simpele woorden, of, in zijn geval, drie. Dat is zijn manier van communiceren, wanneer we alleen zijn. En ons stille verhaal was er nooit geweest wanneer Angelina er niet was geweest, mijn reddende engel...

Pizza [7-shot] | Georg Listing
En toen was het daar. Het moment waarop ik me zenuwachtig, abnormaal, ongecontroleerd en nog veel meer voelde. In het diepe gegooid, zonder waarschuwing. Misschien zou ik wel al mij zelfrespect in een keer verliezen, maar als ik dit niet deed, verloor ik zijn respect. Mijn hart klopte zo hard dat ik wist dat hij het zou horen, maar mijn vinger reikte al naar het knopje van de deurbel.

Behind closed windows [5-shot] | Bill Kaulitz
Een verhaal over een jongen die een goede vriendin anders gaat zien.
Een verhaal over het meisje dat niet langer het meisje is.
Een verhaal over hoe ouder worden vriendschap in andere belangstelling verandert.


The Wager [7-shot] | Tom Kaulitz
Monica, voor vrienden Mo, is een typisch voorbeeld van one-of-the-guys-meisjes. Ze luistert muziek, gaat altijd gehuld in wijde skaterkleding, en is het enige meisje waarmee Tom Kaulitz vriendschappelijk omgaat.
Aan de andere kant staat Irina, vriendin van diens tweelingbroer Bill, zo'n beetje het andere uiterste. Wanneer Tom hem samen ziet, komt hij op een idee: een weddenschap waarin Mo voor een korte tijd haar identiteit moet veranderen...


Anthem of the Angels | Gustav Schäfer
Gustav Schäfer.
Zo’n glansrijke carrière in het vooruitzicht, maar met zesentwintig is zijn leven voorbij. Wat hij niet wilde inzien is nu op het punt gekomen dat niet meer te ontkennen is: zijn drummen heeft hem doof gemaakt.
Het leven lijkt geen zin meer te hebben nu hij niets meer hoort, en hij stort in, leeft als een kluizenaar, wil niets meer met de wereld te maken hebben. Hij spreekt niet meer, eet nauwelijks, is depressief, en iedereen wacht op het einde.
Totdat daar Morag is.


A child of destiny | Tom Kaulitz
Claire is een meisje van vijftien jaar, geboren en getogen in Rennes, een stad in Bretagne, Noord Frankrijk. Ze is een rebel eerste klas, de problemen op school lijken haar op te zoeken. Ze is opstandig, met een totaal eigen stijl voor muziek en kleding. Bovendien is ze heel muzikaal: ze speelt piano, gitaar, drums, bas en ze zingt. Muziek en haar vrienden is alles wat ze nodig heeft om haar afkomst te vergeten.
Ze is het gevolg van een tienerzwangerschap, haar moeder Joséphine is tweeëndertig en heeft geen contact meer met haar vader. Claire heeft geen flauw idee wie hij is, alleen dat ze vreselijk veel op hem lijkt.
Op een dag doet Claire iets tegen de wil van haar moeder in, en besluit haar moeder haar te vertellen wie haar vader is. Maar dat maakt haar leven tot een nog groter probleem dan het is…


Over the Mission, Mozart, Metallica en de jongen uit Magdeburg | Gustav Schäfer
Myla Vermeulen is een Nederlandse van eenentwintig jaar en heeft het absoluut gemaakt in de wereld van de klassieke muziek. Op een hobo, volgens haar het mooiste instrument dat er is, kan ze wat niemand kan. Maar als ze op een dag een concert heeft in Rome, waar toevallig op hetzelfde moment een band logeert, Tokio Hotel, die een heel ander soort genre muziek maakt, dreigt de ontmoeting nogal uit de hand te lopen, door een heleboel vooroordelen jegens elkaars muzieksmaak…

Symfonic Tales | Bill Kaulitz
Bill Kaulitz heeft maling aan zijn nieuwe zanglerares. Hij vindt dat hij goed genoeg is om zonder haar te kunnen, en het feit dat zijzelf daar heel anders over denkt irriteert hem mateloos. Maar de lerares blijkt heel anders te zijn dan in zijn gedachten: jonger dan hij en met een voorkeur voor hardrock. Hij moet wennen aan deze verschijning, maar als hij er dan eindelijk doorheen heeft geprikt, blijkt dat ze best leuk is.

Plastic paradigma | Zayn Malik
Scarlett Yoesril werkt sinds twee jaar voor het muziekblad Patterns. Naast interviews die ze afneemt of recensies die ze schrijft, wordt in elke uitgave haar eigen column gepubliceerd -alles komt langs en ze is niet bang om haar felle meningen in drukinkt te veranderen.
Dit was heel lang geen probleem, maar zodra Scarlett zich aan de mediahype One Direction waagt, gaat het mis. Twee woorden zijn genoeg om de waarheid achter het begrip persvrijheid te achterhalen -en leiden zelfs tot de definitie van begrippen die op een heel andere manier abstract zijn, en vooral in geen enkel woordenboek opgezocht kunnen worden.


When the day met the night | Harry Styles
Elisabeth Pearlman is ervan overtuigd dat mensen alleen maar drama met zich meebrengen; ze heeft genoeg aan haar boeken, haar iPod en een paar repen chocola in haar voorraadkast. Voor haar is er geen enkele reden om iets aan de situatie te veranderen en alle mensen die ze ontmoet lijken het op dat punt met haar eens te zijn. Als er dan toevallig iemand haar leven binnen komt walsen die daar plotseling heel anders over denkt, komt dat dan ook als een totale verrassing voor haar. De jongen met de kuiltjesglimlach lijkt vastbesloten om Elisabeth voor zich te winnen en haar te laten zien dat er meer is in het leven dan alleen het oeuvre van Charles Dickens--maar zijn arrogantie en de manier waarop hij met het uitschudden van zijn krullen iedereen naar zijn pijpen laat dansen, staat haar absoluut niet aan. Als dan ook nog blijkt dat ze al die tijd te maken heeft met Harry Styles, een internationale popster, is het voor haar helemaal duidelijk: ze moet hem zien te lozen, en gauw.
Maar Harry lijkt totaal niet onder de indruk van haar irritatie en afwijzingen, en als snel wordt duidelijk dat hij bereid is om letterlijk over grenzen te gaan om haar gelukkig te maken.


Refraction of Sunrise | Niall Horan
Zomers zijn bij ons altijd anders dan op het vasteland –dat is een algemeen bekend feit. In onze zonsopgang vind je net iets meer oranje, zoals je onze golven net iets vuriger tegen onze net iets wittere stranden ziet slaan. Voor ons is dat normaal. Daar hadden we ons op voorbereid toen we samen die roadtrip aan het plannen waren, bij mij thuis in juli.
We wisten niet dat een paar jongens die al die eilandverschijnselen voor het eerst zagen, genoeg waren om ervoor te zorgen dat die zomer zelfs voor ons niet meer te voorspellen was. Lindsey had bijvoorbeeld nooit geweten dat er een dag zou komen waarop ze niet meer naar Green Day wilde luisteren. Mona had geen flauw idee dat ze ooit een vijfsterrenhotel van binnen zou zien.
…en ik had nooit gedacht dat het me minder dan twee weken zou kosten om smoorverliefd te worden.


Actief
Maxime || Liam James Payne
“Ik heb eens lopen nadenken en ik denk dat de beste dingen in je leven de dingen zijn die je niet gepland hebt. Ik denk dat, als je naar iets groots toe plant, het plan zo belangrijk wordt dat de werkelijkheid nooit beter kan zijn dan je fantasie. Dus als je niets plant, kun je niet teleurgesteld worden. Klinkt dat niet logisch?”
“Zoals Maxime, bedoel je?” vroeg hij glimlachend. Ik glimlachte terug.
“Zoals Maxime,” beaamde ik.


In clear view || Louis William Tomlinson
Silvia Fitzwallace heeft alles prima voor elkaar: er ligt een fantastische carrière als fotografe voor haar in het verschiet, ze is net in een prachtig en betaalbaar appartement in Londen getrokken en haar vriend is alles wat een moeder zich voor haar dochter kan wensen. Meer en meer begint ze te geloven dat haar leven zo goed als perfect is.
Louis Tomlinson is lid van een wereldberoemde boyband en weet als geen ander dat perfect niet bestaat.


Stand Alones

Break down the walls [SW]
Justin Bieber: for sale
A teachers job [SW]
Le rêve de juillet [SW]
Hirshhorn [SW]
De inwijding [SW]
Persuasion [SW]
Lentekoningin van St. James Park [SW]
Don Giovanni [SW]
De vermoorde onschuld [SW]
Un di, felice, eterea [SW]

Reageer (1)

  • Hetfield

    wow, je schrijft echt veel!
    Ik lees je verhaal Maxime en je schrijfstijl is echt heel goed :)
    keep up the good work! (cool)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen