lekker veel bewegen en veel gezond eten is belangrijk, duh ! dacht ik toen ik dit in een tijdschrift las, maar toch was ik helemaal verrast & enthousiast toen ik na een maand heel veel slanker was geworden doordat ik niet zo abnormaal veel meer eet, gezond eet en minstens 1 en een half uurtje per dag beweeg (losstaand van het heen en weer geloop all focking day long; geloof me, ik moet echt veel lopen), moet ik je zeggen dat ik tevreden ben over het resultaat (yeah)
eet 's ochtends wat, 's middags lekker wat en 's avonds wat maar iets minder en drink vooral veel water en die minder- vet- producten die je 100 x op een avond voorbij ziet komen op tv zijn zo slecht nog niet, integendeel; super lekker en goed !:9~
maar niet uber weinig of niks gaan eten hoor(N)
ik was gisteren bij vrienden en het was er mega gezellig, er was volop cola, pizza, bier, vlees van de bbq, salades, stokbroodjes met sausjes, taart en ijsjes, super lekker maar wat een calorieën ! help dacht ik ! eventjes, want toen bedacht ik me dat als je die ongezonde producten niet vaak eet dat je die calorieën er zo weer afsport of beweegt binnen ongeveer 2 daagjes ! gewoon lekker eten dus :Y) maar met maten, maar dat wist je al. Juni(flower)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen