Is het liefde of een misverstand dat ik steeds aan hem denk ?
sindskort ben ik goed bevriend met een jongen die ik al een tijdje kende maar mij nooit zo opviel. nadat we een x uit zijn geweest kunnen we het sinds die nacht nog goed met elkaar vinden. een paar seconden dacht ik dat ik verliefd op hem was, toen kwam ik te weten dat hij een ex terug wou(waarvan ik niet zeker weet of ik dat wel moet geloven, want ik heb helemaal niks van een relatie tussen hen gemerkt en het meisje die iets met hem zou moeten hebben gehad is zooo stom ! als hij op haar zou vallen zou dat meteen al een afknapper zijn als ik verliefd op hem zou zijn), daarna kwam ik te weten dat hij een vriendin heeft. ik heb inmiddels zijn vriendin ontmoet en een paar keer mee gegaan als ze wat leuks gingen doen. ze passen echt heel goed bij elkaar en ik vind het prima dat ze een relatie hebben, maar waarom vind ik het dan vervelend om te zien als ze elkaar zoenen en omhelzen ? ik denk dat ik onze vriendschap verward met liefde want hij is mijn enige mannelijke vriend waar ik echt vaak mee om ga. af en toe hebben we het echt heel gezellig en dan vergeet ik dat we gewoon vrienden zijn en OMG hij zegt wat op msn ! aaaaaah waarom vind ik dat zo geweldig ? hij is toch gewoon mijn vriend...toch ? ik kan niet verliefd zijn, dat kan niet en ik ben het niet, denk ik. dat is nou het probleem; ik weet het zelf niet eens zeker. ik wil zijn vriendin ook geen pijn doen want ik hoop dat wij ook goed bevriend worden en dat gaat niet lukken als ik zo vaak aan 'hem' moet denken. en zo leuk is hij niet, hij geeft elk meisje hetzelfde soort aandacht en ja ook die stomme trut ! soms denk ik wel dat hij alleen maar aan zichzelf denkt maar wat maakt mij dat uit als wij gewoon vrienden zijn en waarom denk ik dan de hele tijd aan hem ?
ik wil wel met hem om blijven gaan, ik denk dat ik gewoon heel snel iemand anders nodig heb waar ik verliefd op kan worden en zijn, en diegene op mij en daar een fantastische relatie mee kan hebben, logisch, ik ben gewoon opzoek naar een jongen die single is, als ik een andere leuke jongen heb ontmoet weet ik zeker dat ik zo over die twijfel achtige liefde heen ben en me realiseer dat het vriendschappelijke liefde is die ik voor hem voel en ik niet zo vaak meer aan hem denk, hoop ik, denk ik..
ik had trouwens zelfs over hem gedroomd vanacht ! en al meerdere keren, een x dat hij over mij heen lag en een x dat hij mij omhelsde en dat voelde zo echt, ik voelde echt zijn warmte, hij omhelst mij altijd in mijn dromen, zoals hij in het echt ook doet, maar in mijn dromen doet hij dat vaker en houd hij mij langer vast en speeld zijn vriendin geen rol, dat is zooo fout maar ik kan er niks aan doen !
ik denk dat ik zo over hem droom omdat hij de enigste jongen is die ik ken die mij zo aanraakt, als een andere jongen die geen relatie heeft mij zo aanraakt weet ik zeker dat ik niet meer over 'zijn' aanrakingen droom. hij maakt het me ook niet erg gemakkelijk om niet aan hem te denken, hij kust me nog net niet.. maar brengt me verder wel in de war. waarom heeft ook bijna iedereen al een relatie, heb ik de start van de 'zoek een partner! race' gemist ????
help help help, ik moet vast geduld hebben dan vind ik wel een hele leuke jongen maar die gedachten aan hem zijn zo erg! ik denk full time aan hem en dat vind ik ernstig aangezien hij een vriendin heeft en hij een vriend van me is en niet meer.. Juni(flower)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen