Hier is het begin, ik ga een blog bijhouden zo vaak als ik kan want soms weet ik het echt niet meer !
De ene x ben ik wanhopiger dan de andere keer, er zit nooit 1 dingetje tegen. het begint met 1 ding, dat wel, maar als er iets mis gaat volgen er honderden andere dingen die mis gaan en zo kom je wel aan een rampendag !
vandaag zit ik lekker de hele dag op mijn kamer met huiswerk. ook niet helemaal waar, ik had het mezelf voorgenomen de hele dag aan mijn huiswerk te gaan maar ik moet nog gaan beginnen en het zijn veel proefwerken waarvoor ik moet leren ! wens me suc6 !
waar mijn gedachten op neerkomen zijn; hoe krijg je model-spijkerbroek-benen & eet je toch de lekkerste dingen ? hoe hou je een platte sexy buik, want dat is wel zo hot en prettig als je in de zomervakantie in je bikini op het strand ligt, bovendien voel je je dan sowieso op je best met een slank figuur, hoe laat je je lange haren er verzorgt uit zien want het wil niet altijd mee werken, vooral niet als het zo lang is en je het toch lang wil laten, de buitenkant doet er niet alleen toe, je wil ook laten zien dat je gezellig bent dus een gezellige uitstraling wil je ook heel graag ! dat is best heel moeilijk als iets je tegen zit maar als je dat met niemand kan of wil delen, hoe krijg je een relatie waarin je echt verliefd op elkaar bent(H), hoe kom je aan veel vrienden die je steunen en waarmee je super veel lol kunt hebben + suc6 & money money money ?
ik heb al uitgevonden wat je daar voor nodig hebt, als je die dingen wil bereiken. je hebt om dit allemaal te bereiken maar 1 ding nodig; geluk. (yeah)
maar hoe kom je daar nou weer aan ????
misschien vind je antwoorden in een van mijn bloggen die er aan komen of kun jij mij helpen het geluk te vinden, maar volgens mij word geluk alleen in slechte 'happy end' films gevonden.. we zullen zien ! Juni(flower)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen