Woehoe! Mijn tentamens gingen verrassend goed. Ik heb nog niet al mijn punten, maar alles is voldoende en meer dan voldoende tot nu toe. Zelfs economie, waar ik heel erg om stresste. Gelukkig hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Tenminste, niet meer.
Okay, few things. First, Belgische mensen. Ik heb volgende week een mini-uitwisseling met Belgische leerlingen. Volgende week gaan wij naar Antwerpen, en ergens in maart komen zij hier. Het lijkt me heel leuk en ik heb al eerder meegedaan aan een uitwisseling (in Frankrijk), maar die leerlingen zijn een jaar of zelfs twee jaar jonger. Hmm, dat betekent dus flauwe grappen en verschillende hobby's, alsof we van twee verschillende planeten komen. Of niet? Hopelijk niet, want ik heb daar geen zin in.
Second, Bloempje en andere zooi. Ik heb nagedacht. Heel veel, want ik kon niet slapen. Bloempje is een leuke jongen, maar niet voor mij. Ik zou me vreselijk irriteren aan hem en hij aan mij. We zijn allebei veel te koppig en dat zou nooit goed gaan. Hij is knap, maar dat is het. Het is alleen de fysieke aantrekking. En dit alles, het besluiten dat ik niet meer met hem ga praten (wat ik dus al een paar dagen doe, en het voelt zo goed om dat eindelijk te hebben besloten en het ook echt vol te houden) betekent absoluut niet dat die aantrekkingskracht weg is, van mij kant tenminste, en als het kon, zou ik zo met hem zoenen.
Third, my boy best friend who likes me. Ja. Wat zal ik hier over zeggen? Ik zou kunnen zeggen dat ik me er heel slecht over voel en dat ik hem niet meer onder ogen kan komen, maar dat is niet zo. Ik voel me er slecht over, natuurlijk, maar uiteindelijk is het niet mijn schuld dat hij gevoelens voor mij heeft. En dat is heel jammer, want dat betekent ook dat ik er niks aan kan veranderen, en hij kan dat ook niet. En ik kan hem wél onder ogen zien. Juist wel. Ik weet niet wat het is, maar in de pauzes loop ik altijd naar hem toe en ik ga veel met hem om. Ik ben zelfs met hem en mijn bff naar de stad gegaan. En het was gezellig, helemaal niet awkward. Het zou gewoon zonde zijn om die vriendschap te laten schieten, want we kunnen het goed met elkaar vinden en ik heb een jongen nooit vertrouwd als hem. Het is de liefste jongen ooit en de beste vriend die je je kan wensen, maar ik voel op romantisch niveau niks voor hem. Helaas, want het is een lieverd, maar gevoelens kunnen niet gedwongen worden.
Forth, ik ga binnenkort naar Malta met school. Dan ga ik naar Turkije met mijn ouders. Dan ga ik naar Amsterdam met vriendinnen in de zomervakantie en als laatst op vakantie met mijn ouders in de zomer. Snap je dat dit mij intens gelukkig maakt en mij de drang geeft om veel bikini's te kopen?
Best een positief bericht als ik het zo bekijk. Tot de volgende keer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen