Hey mensen.

ik hier.

zou als de meeste van jullie wel gemerkt hebbe is school weer begonnen. kutzooi!

echt hoor eerst zit school te zeiken dat ik duits niet als exame kan doen omdat het buiten me rooster valt of zo iets.
en dat hadden ze eind vorig jaar al kunne zegge maar ne hoor dat doen ze even een dag of twee voor dat school begint, echt super slim dus. (NOT)

toen bleekt dat er een aantal lessen niet goed zatten, (* zucht* het kan op school ook nooit eens gelijk goed in de 5 jaar dat ik er nu zit)

dan heb ik het zo ver gekregen dat ik duits weer in men rooster heb, moeten ze het zelf verder utizoeken met de rest van de lessen want dat zat toen ook niet meer goed.

eindelijk een week later (nu dus voor de slaapkoppe onder ons) heb ik nu men officiele goede rooster en die zit er prima uit en alles klopt dus das iets positiefs. (i guees :S :8 )

nu het volgende waarom ik ow zo blij ben weer naar school te mogen gaan. (en ja ik weet in andere lande kunnen ze soms niet eens naar school van wege te weinig geld, maar ik moet dit nu even kwijt dus).

ik heb of eerder gezegt had 2 vriendinne op school en dat klikt al sinds begin vorig schooljaar niet echt meer en nu heeft het er een in haar kop gekregen om ook nog eens een unifersiteit opleiding deels (voor 2 dagen) te volgen omdat de ezacte vakken (dus wiskunde, natuurkunde, scheikunde en waarschijnlijk ook biologie) voor haar te makkelijk zijn op middelbare school niveau.
ik vind dat op zich niet erg voor haar hoor, maar als ze al in een toetsweek (vorig jaar) loopt te zuchten dat ze het allemaal nog moet leren en dan ook nog naar al haar sporten wilt (maandag avond, donderdag avond en zaterdag) en weet ik veel wat ze nog meer dat met der vriend op msn en weet ik veel, en dan ook nog wel vrije tijd wil...
en dan ik dus echt "mens doen eens even normaal en maak eerst eens je middel baar af want dat heb je te minste nog vrije tijd als het allemaal zo makkelijk is voor je, sommige van ons moeten voor een uurtje of 2 vrije tijd hard knokken".
maar ja ze wilt dokter worden en luistert niet naar mij dus zoekt ze het maar zelf uit ik ga der niet helpen met der huiswerk en als ik vrij ben zoek ik wel een bios op ofzo met men tweeling broer en zus (hoi hoi trouwens als jullie dit lezen).

verder zit ik dus echt in een klote klas van 28 kindjes, 3 meide daar kan ik goed mee opschieten, 3 tot 5 andere dat gaat wel maar der is niet echt een klik, en dan hebben we nog juffie "ik ben ballarina en dus perfect en dus ook de koningin van de werled dus buig voor me" (vuile slet dat ze der rond loopt) met der hullepkut vriendinnetjes (hoertjes dus) en de rest daar voel ik me niet naar toe getrokken dus dat boeit me niet ik heb verder geen last van ze dus.
echt hoor dat kind wilt me dood, na goed ik wil haar ook graag en met allen plezier een kogel door der kop boren dus.
maar ze moet gewoon der bek dicht houden, we (en iedereen om ons heen) weten allebei dat we elkaar niet mogen houd dan gewoon je klep dicht ofzo ipv de hele tijd : hooii" zegge tyerwijl je het niet meent.

echyt hoor ik word nog eens gek van der... ow nee wacht dat ben ik al. :S (HELP!!)


anyway ik moest dit gewoon ff kwijt, dus in ieder geval bedankt voor het lezen.

groetjes van jullie aller liefste (kots kots kots *whihi*) Sky

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen